ا.ک
عنوان :

راهنمای استفاده از دارو

متخصص بیماری های کودکان
سلام.روز خوش.امیرعلی 35 ماهه و بیمار شماست.آخرین مراجعه بیو اکت و میم و منیزیوم فلورادیکس براش اجویز کردین.ویتامین هاش تموم شده.خواستم ببینم ویتامین دیگه ای با توجه به شرایط کنونی لازمه بهش بدم؟واینکه داخل خانه و بدون دریافت هیچ نور آفتابی،مشکل کمبود ویتامین دی و کلسیم براش ایجاد نمیشه؟
آقای دکتر مصرف قرص جوشان ویتامین سی برای سن امیرعلی مشکلی ایجاد نمیکنه؟

سلام
ویتامین سی,منعی,ندارد
شربت ایمونیس روزانه 5 سی,سی
شربت آهن ایروفیکس هفته ای دوبار یک قاشق غذاخوری
ویتامین دی 2000 واحدی هر 5 روز یک عدد
برای این شرایط مناسب خواهد بود

🙏