ش.ص
عنوان :

لکه های قهوه ای

متخصص پوست، مو و زیبایی
من بیماری تیروئید و ام اس دارم و مادر زادی هم یک کلیه دارم.بعد از اولین ترزیق داروی ام اس (ریتوکسی مپ)ک دیماه سال پیش بود لکه های قهوه ای رو پوستم خیلی زیاد شد.میخوام هم علتش رو بدونم هم درمانش رو

با سلام و احترام
لطفا بفرمایید این لکه ها دقیقا در کدام نواحی بدن شما هستند
آیا خارش دارند؟
و اینکه در خانواده مادر یا خاله ها چنین لکه هایی دارند؟

دست هام و ماهان خیلی زیاده .قبلا لکه داشتم اما خیلی کم.تو این مدت ک از تزریق داروی ام اس میگذره خیلی زیاد شده ک تو عکس هم مشخصه.بخاطر ضعیف شدن سیستم ایمنی بدنم میتونه باشه؟
خیلی ناراحت کنندس.دوست دارم هرچی زودتر برطرف بشه این لک ها
چیکار باید بکنم؟

اغلب این لکه ها ضایعات خوش خیمی هستند و احتیاج به اقدام خاصی ندارند میتوانند مرتبط با دارو باشند ولی اگر باعث نگرانی شما شده است بهتر است یکی از ضایعات نمونه برداری شود
در جریان باشید که این لکه ها درمان قطعی ندارند و معمولا در افراد با سابقه خانوادگی و نواحی که در معرض افتاب است رخ میدهد

من حدود 6 ماه ک داخل منزل غیر مستقیم (پشت پنجره)زیر آفتاب میخوابیدم
ینی احتیاج ب پیگیری نداره؟شکل ظاهری خیلی بد نمیشه با دارویی کمرنگترش کرد؟

قطعا مرتبط با آفتاب است لطفا در نواحی مذکور از ضدافتاب استفاده کنید از کرم ویتامین سی مدیلن شب ها به محل لکه ها استفاده کنید مقداری کمرنگ میشود
اگر لکه ها پر رنگتر شدند و با وجود مصرف ضدافتاب گسترش یافتند جهت نمونه برداری به یک متخصص پوست مراجعه داشته باشید
و یا با شماره 02122575757 وقت بگیرید

ممکن چیز خطرناکی باشه؟

بسیار بعید است بنابراین دارو و توصیه هارو مدنظر داشته باشید
شاد و سلامت باشید