م.ف
عنوان :

کلانژیو کارسینوما

متخصص جراحی عمومی
بیمار 70 ساله هست مبتلا به کلانژیو کارسینوما از 19 ماه پیش که شیمی درمانی شده وتومور ملرکر ها کاملا به حالت نرمال دراومده بود ولی بعد دوباره عود کرده والان به همون نقطه شروع بیماری رسیده ceaشده134وca19.9شده 800 پزشکش میگه امکان جراحی نیست تو این بیماری از طرفی 13 جلسه شیمی درمانی کردیم ودیگه ادامه اش سخت هست کیسه صفرای بیمار 5 سال پیش برداشته شده که در اون زمان پاتولوژی مشکلی نداشت 19 ماه پیش توده در محل قبلی کیسه صفرا دیده شد که از خم کبدی کولون عرضی اثر فشاری روی روده داشت که با ایلستومی آزاد شد امل خود روده درگیر نبود سوالم این هست که با توجه به محل توده آیا نمیشه توده رو برداشت وقسمت درگیر کبد اگر کم باشه برداشت وبعد شیمی درمانی رو ادامه داد چون درگیری کبد زیاد نیست وزردی نداره وآنزیمهای کبدی اوکی هست واسکن یه ناحیه بسیار کوچک کبد رو درگیر نشوت میده که اون ناحیه هم بعد کنتراست سیگنال نداده وتو سی تی مبهم هست میگن نمیشه جراحی ،نظر شما هم این هست که مطلقا به جراحی فکر نکنیم؟

سلام متوسط عمر بیماران مبتلا به کلانژیوکارسینوم کمتر از یک یال است و علت طول عمر پدر سما عدم اقدام جراحی و انجام شیمی درمانی است جراحی فقط برای ایشان درد و رنج بدون فایده ایجاد می کند و زمینگیر در بیمارستان می شوند . ادامه درمان دارویی یا درمان انتظاری با مسکن و مخدر برای کنترل درد نتیجه بهتری دارد