ر.س
عنوان :

ضایعه پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید
یه پسر 7 ساله دارم که توی دستش چند ماه قبل یه تراشه ریز چوب رفت سعی کردم براش درش بیارم ظاهراً دراومده بود ولی هر روز جاش برآمده تر و سفت تر میشد الان شبیه میخچه شده سوزش و خارش داره موقع مشق نوشتن اذیت میشه گاهی وقتا هم درد داره اگر امکان داره راهنمایی بفرمائید
آقای دکتر تشخیصتون چیه ؟ مشکل چی هست که باید جراحی بشه ؟ میشه یه کم توضیح بدید خیلی نگران شدم

ممکن است جسم خارجی باقی مانده و واکنش گرانولوماتوز داده
سخت نیست نگران نباشید
زگیل هم باید در نطر داشت
هفته بعد مراجعه کنید

🙏