ا.ش
عنوان :

ریزش مو

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام وقتتون بخیر.خانوم دکتر من مدتیه که ریزش موی شدید دارم.19سالمه.ازمایش هورمونی دادم و باتوجه به 30کیلو اضافه وزنم بعضی هورمونام بالا پایین بود یکم ک دکتر گف طبیعی باید وزنتو کم کنی..مشکل پریودی ندارم سونوگرافی کامل شکم و لگن هم انجام دادم و مشکلی نداشتم فقط بخاطز اضافه وزنم کبد چرب لول 1دارم که گفتن اونم زیاد جدی نیست.یکی دوماه هیرویت استفاده کردم جواب نگرفتم.امپول بیوتن رو هم سه هفته مصرف کردم و تاثیری نداشت و نمیدونم باید چیکارکنم.خیلی پرمو بودم الان پوست سرم معلوم شده از ریزش دگ دارم کچل میشم خیلی ناراحتم لطفا جواب بدین

سلام عزیز دلم. صبح بخیر.
آمپول بیوتین رو به تنهایی زدی یا به همراه بپانتین؟
خب خدا رو شکر که مشکل هورمونی نداری. الان میشه به کمک یک شامپوی مناسب، یک لوسیون مناسب و یک مکمل خوب اوضاع رو بهتر کرد. عادات غذایی خاصی داری؟ کمبود آهن که تو آزمایشات نداشتی؟ یا کمبود ویتامین دی؟
آدم استرسی هستی؟ یعنی علت ریزش موهات به خاطر استرس که نیست؟
مشکل تیروئید هم نداشتی؟

نه فقط یک امپول بود
نه مشکل تیرویید نداشتم استرس هم به هبچ عنوان کمبون ویتامین دی و اهن هم خیر
عادات غذایی هم که رژیم دارم ولی تقریبا همه چی میخورم
میشه معرفی کنین چه محصولاتی استفاده کنم .

خب اشتباه کردی عزیزم باید امپول بیوتین و بپانتین رو همزمان میزدی تا نتیجه مطلوب بگیری. مکمل اگر هیرویت براتون اثر نداشت بگردید هیرفولیک پیدا کنین. از همه کامل تره ترکیباتش

هیرفولیک رو چند ماه و چطوری باید استفاده کنم و اینکه شامپو و لوسیون چی رو پیشنهاد میکنین

هیرفولیک حداقل 3 ماه. با روزی یک عدد شروع کن اگر بعد از 2 هفته جواب نگرفتی روزی 2 عدد استفاده کن. شامپو و محلول هم سریتا بگیر عزیزم

شامپو و محلول سریتا مخصوص ریزش مو؟
🙏