ف.ق
عنوان :

الرژی و رفلاکس

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام خسته نباشید
دختر من الرژی شدید داره ولی متاسفانه دکترش متوجه نشدن و گفتن از چهارماهگی کمکی رو شروع کن و همه چی بده من حدس میزدم الرژی داره و علائمشو به دکترش گفتم، گفتن نه مشکلی نداره تا اینکه دخترم از شیرخوردن امتناع کرد و دیگه شیشه نگرفت(شیر خودم رو هم از سه ماهگی دیگه نخورد) از علائم دیگه ش هم این بودکه روی سرش قسمت ملاج پوسته پوسته شده بود و پشت سرش هم به شدت میخارید و دخترم موهاشو میکشید پشت سرش کچل شده بود وزنگیریش هم کم شده بود بردم پیش یک دکتر دیگه که گفتن الرژی داره شیرخشک نان اچ آ تجویز کردن و بمدت یک هفته کمکی رو حذف کردم و فقط شیر دادم بهش دیگه سرش نمیخارید و همون یک هفته وزن خوبی گرفت از اون به بعد شروع کردم به تست کردن خوراکی ها فرنی با اب و ارد برنج دادم مشکلی نداشت قطره اهن لیپوزوفر دادم مشکلی نداشت داروی کلیه ش که یک شربت هس دادم مشکلی نداشت سوپی که داخلش سیب زمینی و هویج و اردبرنج بود دادم دوباره سرش خارش گرفت دیگه ندادم خوب شد فرنی رو قبلا توش بادام میریختم و بخلطر حساسیتش دیگه نریختم واسه همین نمیخورد موز ریختم داخل فرنیش خیلی دوس داشت ولی همون روز لپاش قرمز شد و مقعدش سوخت و نفسش تنگ شد(اسم کودکان هم داره) دیگه موز ندادم ولی علائمش تا چهار روز همچنان بود کپسول اس امپرازول هم همون روز داده بودم اونم قطع کردم اما بازم خوب نشد تصمیم گرفتم کلا یک هفته چیزی ندم و دوباره از صفر شروع کنم به تست کردن همینکارو کردم ارد برنج و قطره اهن و روغن محلی(گوسفندی) رو تست کردم خوب بود واسه هر خوراکی سه روز صبر میکنم داروی کلیه ش رو دادم مقعدش سوخت با اینکه قبلا مشکلی نداشت دیگه بهش ندادم ولی بعد از گذشت ده روز هنوز سرشو میخارونه و پشت سرش قرمز میشه خیلی بی قراری میکنه خیلی خیلی نق میزنه نمیدونم بخاطر چیه الان هشت ماهش کامل شده ولی هنوز هیچ خوراکی رو نتونستم تست کنم میخواستم دوباره از صفر خوراکی هارو تست کنم ببینم خارشش خوب میشه یانه گفتم با شما مشورت کنم؟ این چند وقت هم وزن نگرفته
حس میکنم رفلاکسش هم بیشتر شده تا الان هیچ دارویی واسه رفلاکس ندادم بهش

سلام عکسی از کارت رشدش بفرستید ببینم وزن در ماههای مختلف چطوریه

اسهال؟مدفوع خونی؟مدفوع بلغمی؟

هفت ماهگی 7700 شده بود الان که هشت ماه و چهار روزش هست همون 7700
فقط شیرخشک میخوره و فقط تو خواب روزی 700تا800 سی سی میخورد الان کمتر از600 تا
علائمش فقط خارش سر گوششم خیلی میکشه خیلی هم بی قراری میکنه
اسهال و بلغم و خون نداره
شیرخشک نان اچ آ میخوره ماه اول عالی وزن گرفت و خوب شیر میخورد این ماه وزن نگرفت و شیر کمتر میخوره
تا سه ماهگی شیر خودمو خورد بعدش امتناع کرد و نخورد تا چهارماهگی شیشه خورد از چهار ماهگی فقط تو خواب میخوره .
تاشش ماهگی شیرخشک معمولی میخورد از شش ماهگی متوجه شدم الرژی داره و نان اچ آ میدم ماه اول خوب وزن گرفت این ماه وزن نگرفت کمتر شیر میخوره

شیر آپتامیل پپتی جونیور واسش شروع کنید ولی چون یه دفعه نمیشه شیر را عوض کرد بصورت تدریجی در عرض 4 الی 5 روز این شیر را با شیر قبلی مخلوط و بعد فقط ازین شیر بهش بدید یک ماه بعد وزن کنید

ساشه ازامپرازول 10 هم روزی نصف صب حا بهش بدید نصف شبها

خیلی ممنون واسه کمکی چیکار کنم از صفر شروع کنم یکی یکی تست کنم؟ واسه هر خوراکی سه روز کافیه یا بیشتر صبر کنم ممکنه علائمش تاخیری باشه بیشتر از سه روز؟؟!
این علائم میتونه واسه دندون درآوردن باشه ؟ اخه دندونم درنیاورده هنوز

بله ترجیحا یک هفته عالیه
اونایی که مطمئنید حساسیت داشته را تا سه ماه دیگه امتحان نکنید ولی بقیه را حتما چک کنید که تنوع غذایی بیشتر بشه

🙏

کمکی فعلا صبر کنید همون آپتامیل پپتی جونیور خودش تقویتیه

ببخشید سوال هام زیاد شد
کمکی رو از کِی و با چی شروع کنم

کمکی منظورتون شیر کمکی هست؟ شیر کمکی از یک ماه بعد مثلا شیر اینفترینی infatrini
اما ما وقتی میگیم کمکی منطورمون همان غذای کمکی هست که از 6 ماه کامل شروع میشه

نه منظورم غذای کمکی هست اخه الان همش سرشو میخارونه اکر چیزی رو تست کنم متوجه نمیشم حساسیت داره یانه الان سوالم اینه کلا غذای کمکی و قطره ی اهن رو قطع کنم تا خوب بشه بعد از صفر شروع کنم یکی یکی تست کنم؟

اگر شدید نیست که قابل چشم پوشیه

اگر شدید هست باید شربت ستیریزین روزی دو بار بدید 2 سی سی که الرژی را کمی کنترل کنید

غذا هم ترجیحا هفتگی یکی یکی چک کنید

که بدونه با کدوم الرژی نشون میده

ساشه ازامپرازول هم پیدا نمیشه احتمالا و بهش کپسول بدید . یعنی کپسول 20 را باز کنید و محتویات را سه قسمت کنید و یک سوم محتویات یک کپسول را صبح و یو سوم شب بدید

موهاشو میکنه قبلا اینکارو میکرد پشت گوشش کچل شده بوده امروز و دیروز هیچی بهش ندادم فقط شیرخشک دادم خیلی خیلی خیلی کمتر میخاره فقط یکی دوبار دستشو برد سمت گوشش ولی موهاشو نکشید وقتی حساسیت به یه خوراکی شدیدتر باشه اونوقت مدفوعش بلغم میشه صورتش دونه میزنه و در مواردشدیدتر نفسش تنگ میشه اما بعضی چیزا کمتره حساسیتش که فقط پشت سرش قرمز میشه و میخاره این مورد رو نادیده بگیرم؟

پس فعلا فرنی با همین شیری که الان میگید خارشش کمتره تا یک هفته بدید و شربت ستیریزین هم بدید از یک هفته بعد غذا ها را یکی یکی تست کنید

🙏
سلام اقای دکتر الان چند روزه فقط شیرخشک بهش میدم امروز چندتا دونه قرمز زده اخه بخاطر چیه پس من که هیچی نمیدم بهش
حتی قطره اهن هم ندادم با اینکه کم خونی داره
چند باری از این دونه ها زده ولی زود خوب میشه بعد دو سه ساعت
یه سوال دیگه م داشتم میشه به جای سیتریزین شربت کتوف بدم؟

سلام نه زیر یک سال ما فقط ستیریزین (دو بار در روز) میدیم یا شربت نئوتادین (فقط یک بار یک سی سی )

این دونه ها همیشه از غذا که نیست گاهی از شوینده لباس یا حتی لباس کسی که بغلش میکنه هست

سلام اقای دکتر
همونطور که تو پیام قبلی گفتم امروزم چندتا دونه زد صورتش و پاک میشن و دوباره میان . امشب هم اسهال بود و الان تو مدفوعش یه نقطه خون دیدم هیچ وقت ندیده بودم تا الان (شاید بوده و من ندیدم ولی اکثرا دقیق نگاه میکنم) بنظرتون از شیرخشکه؟ پنج روزه هیچی بجز شیرخشک ندادم
مقعدشم کمی سوخته و قرمزه
کمی هم بلغم داشت خیلی کم

از همین دفع اسهالی بلغمی که میگید یک آزمایش چک بشه از نظر WBC RBC

دوماه پیش دادم دوباره لازمه؟
دو شبه موقع خواب خیلی اذیته چشماش از خستگی بسته میشه ولی انگار نمیتونه بخوابه گریه میکنه موهاشو میکنه
تا پنج صب که دیگه خسته میشه و خوابش میبره

بله میخوام ببینم شدت آلرژی گوارشیش و علت سوختگی و بلغم در مدفوعش چیه

یک کلا مشکل بچه الرژی هست و تا زمانی که رعایت نشه (چه غذایی و چه از نظر محیطی مثل شوینده لباس ...) خوب نمیشه

همه رو رعایت میکنم نمیدونم دیگه چیکارکنم قبلا فرنی و قطره اهن و داروی مخصوص کلیه ش رو با همین شیرخشک اچ ا میدادم خوب بود از روزیکه موز خورد انگار کلا بهم ریخت و خوب نشد الانم که چند روزه فقط شیرخشک میدم و خوب نمیشه
ممنون از راهنماییتون حتما میبرم ازمایش