ل.ا
عنوان :

کاهش وزن

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام گلشید جانم، خوبی؟ من خودم وزن زیادی کم کردم حدود سی و خورده ای و حدود چهار پنج سال بود وزنم رو با رژیم و رعایت غذایی حفظ کرده بودم، ولی پارسال بخاطر یه دوره کاری پرفشار 15 کیلو وزنم بالا رفت الان بخاطر شرایطم امکان ورزش و رژیم ندارم، البته رژیم گرفتم از دیماه ولی چون سرعت کاهش وزنم کم ه باز هم دچار پرخوری عصبی میشدم و وزنم برمیگشت، الان برای اولین بار دنبال قرص لاغری هستم. قرصهای توو اینترنت رو چک کردم، گلوریا (نمیدونم اصلا معتبر یا نه) یا قرص تنوئیت. میخواستم ببینم قرص تنوئیت بگیرم بخورم؟؟ بقیه رو میترسم شیشه داشته باشه. یا کلا راهنماییم کن در باره قرص لاغری که یک یا دو ماه بخورم و این وزن پایین بیاد و بعد هم با همون روش خودم وزنم رو کنترل کنم.

سلام عزیز دلم. صبح بخیر. من اصلاً تنوئید رو به شما توصیه نمیکنم. تنوئید هم نوعی متامفتامین
هست که مشتقی از همون آمفتامین (شیشه) هستش. عوارض زیادی داره. شما فقط میتونید از مکمل هایی استفاده کنید که مجوز داشته باشن. این 2 مورد اصلاً مجوز ندارن و غیرقانونی هستن.
الان وزنتون چقدر هست عزیزم؟ و قدتون؟

سلاااام ممنون که جواب دادین
🙏
من قدم 158 هست و وزنم الان 69 هست، 33 سالمه و فقط الان امکان ورزش هم ندارم. فقط میخوام یه چیزی باشه که بهم کمک کنه اشتهام کم بشه و سرعت کاهش وزنم رو هم بیشتر کنه که بتونم سریعتر این وزن رو کم کنم و بار روانیش رو از بین ببرم. الان راکوتان میخورم و سرترالین 50 که با تجویز پزشک هست هردو و کبدم هم بخاطر قرصهایی که مدت طولانی برای جوش بهم داده بودن همانژیوم داره البته جدیدا ازمایش خون دادم همه چی اوکی بود. از بابت هزینه قرصها هم اصلا برام مهم نیست. واقعا تا خوردن این قرصهای ماهواره ای هم پیش رفتم ولی ترسیدم. هر چیزی که شما بگید خوبه رو میگیرم و میخورم. خیلی خیلی ممنونم ❤❤❤

عزیزم به نظر من بهترین گزینه برای شما متفورمین هست که هم اشتهاتون رو به مرور کم میکنه هم روند کاهش وزنتون رو تسهیل میکنه. اما اگر میخاین دارویی نباشه و مکمل باشه مکمل ردوکیل شرکت مارنیس نسبت به سایر مکمل ها فیدبک بهتری داشتهه

گلشید جون این ها رو هم توو سایت داروکده دیدم، مثلا قرصهایی مثل گلوکومانان، pomeol آبی و weightloss 4 ، گرین تی فت برنر هم هستن، بنظرت این ها هم در کنار ردوکیل خوبه؟؟
و اینکه ردوکیل رو میدونی از کجا میتونم تهیه کنم؟؟
البته ما متفورمین هم داریم تووی خونه، بنظرت کدومش اثربخشی بهتری داره؟؟
ببخشید انقدر سوال میکنم، ولی واااقعا حسم بده و فقط میخوام زودتر بتونم هندلش کنم

عزیزم بهتره که همه رو با هم قاطی نکنی چون اینجوری متوجه نمیشی کدوم یک برات موثر واقع شده. هرچند مکمل هایی مثل زیره بهاره در کنار لیمو مصرف بشه.
مارنیس یکم سخت گیر میاد چون دیگه وارد نمیشه. من براتون جایگزینش رو میفرستم

https://www.drhajinejad165.ir/ProductPage/id4595-ps0-cr0-sz0/ابستاپ-کپسول-کارن.html

این هم گلوکومانان داره هم چیتوزان داره هم ال کارنیتین. خیلی عالیه

🙏
ممنون گلشید جان ❤❤ فقط آدرسی که برام فرستادی اینجا قابل کلیک کردن نیست که برم تووش، میشه اسمش رو بدی که برم توو همین سایت دکتر حاجی نژاد و پیداش کنم؟

عزیزم لینک رو کپی کن اونجا paste کن

میدونم عزیزم من از اپلیکشن زوپ استفاده میکنم، اینجا امکان کپی نیست
با browser میکنم شاید اونجا بشه کپی کرد
🙏

میشه عزیزم اینجوری واست فرستادم که بتونی اطلاعاتش رو بخونی

ممنون