ت.پ
عنوان :

اکنه پوست شامل جوش زیر پوستی در قسمت منافذ

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام عزیزم من اومدم یه بار ایونتت تو داروخانه ملاصدرا بهم مشاوره دادی، من چند وقته که اکنه صورتم تبدیل شده به حوش های های ریز و زیر پوستی رو منافذ کنار بینیم و بعضی اوقات جوش های یکم بزرگ تر که جاش میمونه، بیشتر خیلی کلافم که منافذ صورتم کنار بینی و گونه و تی زونم اکنه های زیر پوستی کوچک داره، میشه یه سرم یا کرمی که خیلی موثر باشه قیمتشم بالا باشه اشکالی نداره بهم معرفی کنی واقعا داره اذیتم میکنه میخوام این منافذ تمیز و خالی باشه از این چرک و اکنه!شوینده بایودرما و تونر اون دارم یه کرم یا سرم خوب میخوام که منافذم رو خوب کنه تا پوستی درست شه حتی 1ماهه ک خونم بدون کرم پودر و ضد افتاب منافذم همون حال هست،از اون سرمای استادرم که گذاشتی کدومش برام مناسبه یا چیزایی دیگه اگه میشه بهم معرفی کنی من فقط به شما اعتماد دارم میخوام بهم مشاوره بدی

سلام عزیز دلم. صبح بخیر.
اسکراب هم استفاده میکنی؟
میخوام ببینم اصلاً از پوستت لایه برداری صورت میگیره که جوش های زیر پوستی و چربی باعث به وجود اومدن منافذ باز نشن؟ چون مادامی که چربی پوست کنترل نشه و سلول های مرده از پوست نریزه منافذ با شما خواهد بود.

تونستی یک عکس هم بهم بده وضعیتت پوستت رو ببینم

بله اسکرابم میکنم ولی شما ببین پوستمو،بیشتر منافذمه مشکلم که همیشه دون دونه، تازه پوستم دهیتراته هم شده یه ابرسان خوب که چرب نشه پیدا نکردم تا الان همش پوستمو بد تر کرده
به نظرت چیا بگیرم عزیزم یه سرم کرم خوب
🙏

عزیزم استوری های استادرم رو دیدی؟ اون بهترین گزینه برای شماست.
برای اب رسانی به پوستتون هم اسکین پرفتینگ لوشن دکتر مورد عالیه. اصلا چرب نیست. اونو پیدا نکردین مویسچر سرژ کلینیک هم عالیه

چشم عزیزم بهم میگین کدوم مدل استادرم نمیتونم خودم تشخیص درست بدم کدوم مدلش رو،ممنون میشم ازت عزیم اون سرم ا چ ا یا اون یکی مدلا

https://www.drhajinejad165.ir/ProductPage/id4489-ps0-cr0-sz0/استادرم-کنسانتره-پور-ریفاینر.html

این لینک رو کپی کن و ویژگی های محصول رو بخون. در کنار اسکراب میتونه به جمع شدن منافذ باز پوستتون کمک کنه