ر.ر
عنوان :

مشکوک به کرونا

فوق تخصص ریه
سلام و خسته نباشید،من کارمند هستم و مجبور به حضور در اجتماع،که البته مسئول دفتر کرونا گرفتن و 2 هفته ای هست که در قرنطینه خانگی هستن،تقریبا 3-4 روزی هست که من احساس تنگی نفس دارم،انگاری سنگین تنفس میکنم که البته اینو تو ناحیه گلو احساس میکنم نه ریه،انگاری که نفسم از گلو در نمیاد گیر میکنه،اما اینم بگم که من هر روز مداوم مرزش میکنم و مشکلی بابت تنفس ندارم،نفس کم نمیارم در حال حاضر و اینکه علائمی مشابه تب و یا سرفه و یا بدن درد هم ندارم،لازم هست که سی تی ریه بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
25 سال سن و جنسیت خانم

اگر احساس تنگی نفس پایدار شد و یا با علایم تب و لرز یا بدن درد و سرفه همراه شد نیاز به بررسی هست

🙏