ش.ل
عنوان :

مشکل پوستی

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام
من برای درمان جوشهای صورتم که یکساله دچارشم بعد از درمانهای مختلف دارم راکوتان رو هفته ای دو تا مصرف میکنم. مجردم 37 ساله بعد از خوردن ده عدد هیچ تغییری نکردن میخواستم بدوتم میتونم تعداذ مصرفمو بیشتر کنم مثلن هفته ای سخ تا. چون مثل قبل سه چهارتا جوش بزرگ جوشی دارم همچنان که جاشونن میمونه. به پژشکم دسترسی ندارم گفتم شاید شما بتونید کمکم کنید

سلام عزیزم. راکوتان رو متخصص پوست براتون تجویز کردن؟ آزمایش داده بودید؟

این نکته رو مد نظر قرار بدید چون شما دارو رو با دوز پایین شروع کردید، شروع اثر دارو یکم زمان میبره

بله من زیر نظر متخصص پوست مصرف میکنم قبلش ازمایش داذم جواب که مثبت بوذ شروع کرذم به مصرف برای چهار ماه. الان میخواستم بدوتم این کارو انحام بدم یا مننوعیت و عوارض داره؟ چون میدونم سر خوذ نباید دوز دارو رو زیاد کرد منتها بخاطر کرونا دسترسی به دکتر پوست خودم ندارم متاسفانع و اینا هم قشنگ طبق روال عادی شون میزنن و جا میندازن همچنان
قرص رو برای چهار ماه برام نوشتن هفته ای دو تا و گفتن برو چهار ماه دیگه بیا ببینمت

عزیزم اگر مشکل کبدی پزشک در جواب ازمایشتون ندیدن میتونین به جای دو روز در هفته سه روز در هفته اسفاده کنید (یک روز در میان) ولی خب ئقطعا پزشک خیلی بهتر میتونه نظر بده چون جواب ازمایشتون رو دیده

میتونم عکس ازمایشمو براتون اینجا بفرستم؟ بهم گفتن ازمایشم نرماله.

این ازمایش قبل از شروع راکوتان بوده درسته؟
بله در ابتدای مصرف مشکلی نبوده (به جز یکم بالا بودن تعداد گلبول های سفید که میتونه به علت بیماری قبلی یا التهابی باشه مثل سرماخوردگی)
معمولا به این شکله که فرد بعد از 1 ماه مصرف مداوم و روزانه رواکوتان باید مجدد ازمایش بده تا عملکرد انزیم های کبدیش سنجیده بشه و در صورتی که مشکلی نباشه به مصرف ادامه میده

پس من باید دوباره ازمایشمو تجدید کنم و اگه همه چیز نرمال بود میتونم دوز دارومو زیاد کنم ؟ که راستش بخاطر کرونا میترسم برم ازمایشگاه و جالبه که پزشکم هم برام ازمایشی ننوشتن فقط گفتن برو چهار ماه دیگه بیا!!
ممنونم از صبوریتون خانم دکتر

اره عزیزم. البته با توجه به اینکه شما جوان و سالم هستین چنانچه مصرف الکل یا ضافه وزن نداشته باشید اضافه کردن یه عدد در هفته تغییری در جواب ازمایشتون به وجود نمیاره (اگر قرار باشه بیاره با همین دوز هم میاره)