م.ع
عنوان :

خونریزی پرید

متخصص زنان، زایمان و نازایی
من این ماه پریودیم جلو افتاده تقریبا ده روز همین الان که پریود شدم یه چیزی اندازه لوبیا ازم دفع شده
یه مدت هم هست بشدت عصبی و ناراحتم
در ضمن چند سال پیش مشکل سینه ام داشتم اونجا تشخصیص پلی کستیک دادن
ممکنه بهم ربط داشته باشه

سلام عزیزم پستان پلی کیستیک و خونریزی پریود بهم ارتباطی نداره ولی شما حتما یه سونوگرافی برای بررسی کیست تخمدان بدین و یه دوره ال دی مصرف کنید

🙏