ک.ب
عنوان :

کرونا

فوق تخصص ریه
سلام میشه راجب سی تی من نطر بذید من الان 11 روز تو اتاق قرنطینه هستم و گفتن کرونا مثبت ولی خودم شک دارم

لطفا عکس سیتی کامل بفرستین

این کامل عکس سیتی من هستش اقای دکتر
من حدود 15 سال هم سیگار میکشم

سلام
تغییرات مختصری داره
علایمتون چی بوده؟

فقط کمی احساس تنگی نفس داشتم

دارو چی دادن بهتون؟
الان چی؟

هیدروکسی کلروکین و لووفلوکساسین
5روز بود دورش تمام شد
الن چند روزه هیچ مشکلی ندارم
نمیدونم اصلا کرونا هسش یا نه

درگیری مختصرتون به نفعش هست
توصیه می کنم حتما سیگار رو هم قطع کنین

اقای دکتر این درگیری مختصر مربوط به کرونا هستش یا مشکل سیکار کشیدن بنده؟
ببخشید تا اخر این هفته اگه خونه قرنطینه باشم میشه18 روز قرنطینه بودم
میتونم برم سر کارم مشکلی نداره؟

خیر اگر حال عمومی خوب هست موردی نیست

دکتر جان خدایی خودمم متوجه نشدم کرونا داشتم یا نه؟

عرض کردم سی تی شما تغییرات مختصری به نفع اون داره ولی برای قطعیت باید تست میداشتین گرچه برخی افراد حتی تست منفی هم رد کننده نیست
لذا اگر بهتر شدین نیازی به نگرانی نداره و فرقی هم نمی کنه که به خاطر کرونا درمان شدین یا عفونت تنفسی دیگری