ن.ش
عنوان :

از شیر گرفتن

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید
آقای دکتر پسر من 16 ماهشه و تحت نظر شماست، شیرخشک آپتامیل مخصوص یکسالگی به بعد رو الان میخوره و من میخوام از شیشه شیر بگیرمش، سوالم اینه چند سی سی در روز با لیوان بهش شیر بدم؟ و اینکه همین شیر آپتامیل برای یکسال به بعد رو بهش بدم یا با آپتاکید جایگزین کنم؟ شیر پاستوریزه لازمه بهش بدم یا نه؟ اگر لازمه چه مقدار؟ کلا ممنون میشم هر موردی که لازم هست در مورد از شیر گرفتن رو بفرمایید تا بدونم چون با این شرایط کرونا مطب اومدن مقدور نیست
ممنون از اینکه همیشه با سعه ی صدر جوابمو دادید چه حضوری و چه نوشتاری، بی نظیرترین پزشک اطفالی هستید که من تا به حال دیدم و همیشه دعاگوتون هستم مخصوصا تو این وضعیت بحرانی، خدا شما رو برای همه ی ما حفظ کنه تنتون سلامت

سلام روزی 750 سی سی شیر نیاز دارد شیر پاستوریزه را شیر خشک اپتامیل 3 میتوانید با لیوان بدهید شبها حتما شیر را قطع کنید و فقط در طول روز بدهید