f.p
عنوان :

رگه خون در مدفوع

متخصص بیماری های کودکان
سلام پسر من چهار ماه و 22روزشه

در یک ماه اخیر 4 بار رگه خون خیلی کم در مدفوعش دیدم

وزن تولد 3/600 وزن فعلی 7/200

شیر خودم را میخورد اما شیر خشک نان 1هم تا یک هفته پیش 90 سی سی در روز بهش میدادم اما حالا تمایلی نداره و فقط شیر خودم رو میخوره

آزمایش مدفوع ندادم بخاطر شرایط قرنطینه پزشک هم نبردم

لطفا راهنمایی کنید اگر نیاز به آزمایش هست چه مواردی باید بررسی شود

سلام آلرژی به کازیبن شیر مطرح است
از تورات لبنیات و محصولات گاوی . مغزها و غذاهای دریایی و کنجد خودداری کنید
ازتایش کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و چربی مدفوع و قندهای احیا کننده انجام دهید درصورت تایید حساسیت به لاکتوز یا کازیبن شیر و باید از شیرهای رژیمی و درمان دارویی برای کودک استفاده کنید

🙏