م.ذ
عنوان :

تب کودک

متخصص بیماری های کودکان
دخترم 5 فروردین یکسالش تموم شده و دوشنبه 11 فروردین واکسن یکسالیگشو ساعت 8.30 صبح زدم از پنجشنبه صبح تب خفیف گرفته ولی از پنجشنبه شبش تبش شدید شده تاحدیکه شربت آستامینوفن جواب نداده و پاشویه کردم به صورت موقت تبش پایین میومده و دوباره میره بالا حدود 39.5 درجه و متغیره شیاف گذاشتم رسیده به 38.5 و از امروز دوبار اسهال هم رفته و بردمش دکتر. گوشش و گلوش و سینشو معاینه کرده گفته عفونتی نداره و مشکوک به کروناست چون تب واکسن یکسالگی پنج روز بعد شروع شروع میشه و احتمال کرونا داده داروی ایبوپروفن و آزیروسین200 و پودر ناپروکسن داده که داخل ماست بریزیم و بهش بدیم و همچنین شربت ویتابیوتیک ایموناس برای تقویت سیستم ایمنی داده میخاستم بدونم داروهاش خوبه و اینکه ایا واقعا احتمال کرونا هست یا نه؟

مادر عزیز تبش هم ممکنه ناشی از کرونا هم ناشی از واکسن باشه و ممکنه تب واکسن زودتر هم شروع بشه، لطفا ناپروکسن رو مصرف نکنید، شربت ایمیونیس خوبه اون رو مصرف کنید، در زمان تب لطفا مایعات خنک مصرف کنید، بهتر بود اگر شک به کرونا مطرحه آزمایش خون چک میشد ولی فعلا به نظر من تمرکزتون روی پایین آوردن تب باشه، با دادن استامینوفن هر 4 ساعت، و بروفن هر 6 ساعت، و مایعات خنک در زمان تب، و اگر علامت جدیدی پیدا کرد اطلاع بدید جهت تصمیم گیری درمان.