ش.ل
عنوان :

ادامه بیقراری

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر مقدادی عزیزم وقت بخیر
نوزاد دخترمون 45 روزشه و شما یه بار ویزیت کردید در مطب و چند بار هم اینجا ازتون سوال پرسیدم که مشکلش بالا آوردن بود که امپرازول یک چهارم و موتیلیوم روزی یک بار تجویز شد که ما امپوازول رو ندادیم رانیتیدین دادیم ولی همچنان بالا میاره.. شما فرمودید با توجه به آز مدفوع حساسیت به لاکتوز داره که اونم شیر خشک بدون لاکتوز میخوره و قطره ایزی کول ولی متاسفانه هنوز خیلی زور میزنه و موقع شیررخوردن نق میزنه و خیلی به نظر نمیرسه که با توجه به درمانهای شروع شده بهتر شده باشه.. انگار دل درد داره هنوزم.. ماساژ میدیم دما رو خوب نگه میداریم.. میخوام بدونم کار دیگه ای میشه انجام داد؟ دکتر جان برای واکسن دو ماهگی میتونم بیارمش مطب؟ شما واکسن تزریق میکنید؟

سلام
واکسن در نظر تزریق نمیشود
برای بی قراری اگر فقط شیر خشک میدهید شیر بدون لاکتوز باشد کافی است ولی اگر شیر مادر هم میدهید بعد از دو ماهگی اغلب نیاز خواهد بود دارو های کودک قوی تر شود و حتما همراه شیر مادر قطره ایزی کول را هم بدهید

درصورت ادامه حساسیت و درصورتی که کودک فقط شیر خشک مصرف میکند باید شیر خشک,کاملا رژیمی,مانند نیوکیت یا نوترامیژن یا الکیر را حایکزین شیر بدون لاکتوز کنید