ص.ف
عنوان :

تنبلی تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام،وقت بخیر. 28 سالمه و مجرد هستم،سالهاس کیست ریز تخمدان دارم،کم کاری تیروئید هم دارم که تحت کنترله فعلا.
برای ریزش مو،دکتر مو به من فلوتامید 250 و اسپیرونولاکتون 100داد،متفورمین هم برای تیروئید میخورم. تا تابستان 98 همه چیز مرتب بود،اما تابستان 98 ریزش شدید مو گرفتم،دکتر مو به من فیناستراید 5 داد،و من 6 ماه مصرف کردم،هم پریودم خیلی منظم شد هم ریزش مو کم شد،اما صورتم جوش زد و ورم کرد،دو ماه پیش فیناسترایدرو قطع کردم و دوباره فلوتامید شروع کردم،ماه بهمن که پریود شدم پریودم یه ماه طول کشید و هی قطع میشد و هی وصل میشد،و بیشتر به صورت لکه های قهوه ایی بود،الان حدود یه ماه هست که پریود نشدم،با این شرایط سونو نمیتونم بدم متاسفانه،باید چیکار کنم؟ ممنونم

سلام عزیزم باتوجه به کیستهای ریز دورتخمدان واحتمالا تشخیص PCOبرای شما درمانی که درازمدت میشه برای شما انجام داد چنددارویی هست اول ازهمه که باید ببینمتون که درحالت ویدئویی امکان پذیرهست دراین مدت اگرنامزد ندارین ومطمئن هستین که بارداری براتون مطرح نیست دوتا آمپول پروژسترون 50میلی باهم بزنین وبعد که پریود شدین ازروز چهارم شبی یک عدد قرص کنتراسپتو دیان تا 21شب مرتب مصرف کنید بسته که تمام شد صبرکنید پریود بشین مجدد از روز چهارم پریود بعد هم از بسته دوم دیان شبی یک عدد میل کنید بعلاوه اسپیرونولاکتون که ادامه دهیدومت فورمین ولی فعلا بابقیه داروها موافق نیستم تااولین فرصت ببینمتون چه ویدئویی چه کلینیک فرقی نمیکنه

🙏