ن.ا
عنوان :

رگه های خونی در مدفوع

فوق تخصص گوارش کودکان
با سلام و خسته نباشید. من دخترم 35 روزشه. شیر خودم رو می خوره و شیر کمکی ببلاک کامفورت از 25 روزگی به علت کم وزنی، Dha+vitamin هم روزی 5 قطره می خوره. 3روز کامل هست که مدفوعش رگه های خونی داره بعضی وقتها زیاد و بعضی وقتها کم.(تعداد دفعات مدفوع کردنش هم بیشتر شده تقریابا هر بار شیر خوردن) باستش خیلی قرمز و حالت کهیر زده بعضی وقتها به خودش میپیچه و قرمز میشه و حالت هلالی میشه و خواب راحت نداره همش تکون میخوره و خوابش کم هم شده. 10 روزه که زیر لبش هم جوشهای ریز سفید وخس خس زمان تنفس داره ت و این 3 روز بهونه گیری می کنه همش می خواد زیر سینه باشه و شیر بخوره و خوب نمی خوابه.بردم دکتر که گفتند حساسیت به لبنیاته (پروتین گاوی) که من لبنیات و تمام خوردنیهایی که به نحوی شیر داره رو قطع کردم اما دخترم بدتر شده. (البته گوشت گوساله خوردم چون گفتند فقط لبنیات) بعد دوباره با دکتر صحبت کردم گفت شاید عدم تحمل لاکتوزه و گفتند که قطره بیبی کول بده که اونم دیروز امتحان کردم که بازم نتیجه ای ندیدم و دخترم قرمزی باسنش و کهیرش هر روز بیشتر میشه و همینطور خون در مدفوعش.آقای دکتر لطفا کمکم کنید چون دختر من اینقدر بچه خوبیه اصلا بهانه گیرنیست و اینقدر آروم بود من همش خدا را شکر می کردم و الان خیلی ناراحتم. اگر قراره که رژیم داشته باشم لطفا دقیقا بگید که چی نخورم. و اینکه تا چند روز این وضعیت مدفوع خونی و کهیر ادامه داره و کی باید منتظر بهبودش باشم؟ آیا پماد خاصی برای قرمزیش هست یا همون پماد سوختگی بزنم؟ آیا بیشتر بشورمش یا کمتر؟ با آب خالی یا با شامپو؟ کی خون از مدفوعش میرن؟آیا پریود زمانی خاصی داره که باید طی بشه یا زود باید خوب بشه؟ (در ضمن من شیر افزا گالاکتومید و رازیانه هم میخورم و نمیدونم اینها بد هست یا نه) با تشکر فراوان از شما و وقتی که به من دادید.

سلام
بچه شما حساسیت داره و ترجیحا شیر خشک ندید و فقط شیر مادر بخوره ولی نیاز هست رعایت غذایی داشته باشید :
حذف لبنیات (شیر ماست پنیر خامه و هر چیزی که حاوی شیر هست مثل کیک ها ) ،سویا ، حلوا شکری، کنجد،افزودنی ها مثل انواع ادویه ها ، سوسیس کالباس فست فود و دلستر
یک آزمایش مدفوع هم از جهت WBC و RBC انجام بدید
برای ناحیه باسنش کرم کلوتریمازول را با کرم موپیروسین مخلوط کنید روزی دو بار بزنید و روی اون هم زینک اکساید بزنید
با دستمال مرطوب یا شامپو نشورید و فقط آب کافیه

اگر در حد رگه خون هست که اهمیتی نداره اگر زیاده خون در مدفوع مهمه