ز.ق
عنوان :

درددستها

فوق تخصص روماتولوژی
سلام مدتی است ک مفاصل کوچک انگشتان وشانه قسمت کمربند شانه ای درد میکنه ی سری ازمایشم دادم ک موردی نداشته از ناپروکسن وسلکسیب استفاده کردم جواب نداده ممنون از وقتی ک میزارین

دوز ناپروکسن یا سلکسیب چقد بود
روزی چند بار مصرف کردید؟

1.درد و خشکی یا تورم صبحگاهی دارید؟

2.تو هوای سرد نوک انگشتان تعییر رنگ داره؟

3.درد کف پا و یا کمردرد بعد استراحت(نه بعد فعالیت) دارید؟

درد انگشتان دست با استراحت بهتر میشه

و لطفا سن؟ چون این علایم در فرد جوان و مسن تشخیصاش متفاوته

بعداستراحت0 بین دوکتف قسمت گردن دردخفیف وسنم 58ناپروکسن 500 وسلکسیب 100درد وتورم دارم توهوای سرد تغییررنگ نداره
ژلوفن 400 دیشب استفاده کردم خوب بود ضمنا ت ازمایش خون کمی غلظت خون دارم
جناب دکتر دردایی ک گفتم مربوط ب همسرم هست ایشون بیماری سارکوییز دارن ولی چون روحیه نداره نخواست ب شما بگم میترسه از جواب ولی لازم دیدم بگم
🙏

خیلی فرق میکنه
اگه سارکوییدوز دارن
و تشخیصش قطعیه؟
واسه سارکوییدوز چی مصرف میکنن؟

تشخیص قطعیه دوساله ک تحت نظر پزشکای قلب ریه چشم کلیه وروماتولوژی هستن
داروهاش اسپریfluticort plus250 امگا3امنیک چهاردهم لوزار25
🙏
جناب دکتر خیلی وقت میبره جواب بدین ؟؟

کلینیک بودم
اخه جالبه اصلا داروی روماتولوزیک تو داروهاش نیست

خب الان باید چ کرد

اگه کارکرد کلیه یعنی عدد کراتینین دکتر کلیه نگفتن بالاست و خوبه
فعلا دو هفته ناپروکسن 500 هر 12 ساعت بعد غذا
قرص فاموتیدین 40 میلی گرم قبل خواب
مصرف کنن

این بیمار باید رادیوگرافی هم بگیرن
گردن روبرو و مابل
و دستها روبرو
تونستین برام عکسشو بفرستین

اقای دکتر متخصص روماتولوژی ی سری دارو داده بودن ولی ب صلاحدید پزشک چشم گفتن استفاده نکنن ناپروکسن بهش نمیسازه کراتینش یک وسه دهم خوبه
🙏

داروش پردنیزولون بود که چشم پزشک قطع کرد؟

دکتر قلب چرا میرن؟ مشکل کرونر دارن؟

اگه بیماری کرونر قلب نداره
بهتره کپسول سلکسیب 200 هر 12 ساعت بخورن
اگه بیماری کرونر داره
قرص ملوکسیکام 7،5 هر 12 ساعت یک عدد

اگه جواب نداد بعد 7 تا 10 روز باید داروی روماتولوژیک درازمدتی رو براش شروع کرد

اره پردنیزلون بوده بخاطر اینکه چشم پزشک گفتن ی حمله بوده ومحض احتیاط برای قلب هم رفتن ولی خداروشکر چیزی نبوده
🙏