ر.س
عنوان :

ادامه درمان پسرم

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
پسر سه سال و نیمه من تحت نطر شماست و من از کرمانشاه مزاحم شما میشم
با توجه به شرایط نتونستیم بیاریمش،برای ادامه درمان مزاحمتون میشم
مشکل پسرم آلرژی به گندم و سفیده تخم مرغ بود،از نوزادی رفلاکس داشت،و همینطور دچار سو جذب و کندی رشد شده بود،ک با شروع درمان مقداری وزن گرفته و قد کشیده
در حال حاضر حدودا 13 کیلو با قد 96 هست
داروهای مصرفیش طی چند دوره
آرجیویت،بیوانرگل و شربت آرژیتال
ویتامین د 3
رویال ژلی
سیدرال و فولیک اسید دو روز درهفته
رانیتیدین
کپسول کرون
ریسورس جونیور
بوده
ک دوماه اخیر رانیتیدین ،میناجویس و اسماویت پاستیل دکتر گامفی دادم،
با توجه به اینکه با شربت آرژیتال افزایش قد خوبی نداشت،
الان پیشنهادتون برای آرژنین چیه ک دوباره شروع کنم؟
و همینطور بقیه داروها کدوم یکی رو تهیه و تکرار کنم؟
و سوال دیگه اینکه با توجه به اخبار سو در مورد رانیتیدین،
چیو جایگیزین کنم؟ چون دسته دارو ازونیوم رو نمیخوره متاسفانه
و اینکه مصرف همزمان قطره د ترزیا با مولتی، مشکلی نداره؟

سلام بجای,رانیتیدین از گاویسکون میتوانید با همان دوز استفاده کنید
قد و وزن کودک در حال حاضر خوب است
از وسایل بایوانرگل اکشن روزی,3 سی,سی میتوانید بحای,ارژیتال بدهید
کپسول کروون در صورتی که دفع بیش از 3 بار روزانه یا دفع همراه چربی یا غذای هضم نشده داشته باسد باید بدهید

آهن و رویال ژل و دی 3 محدودیتی ندارد,و نیتواتبد هفته ای دو تا سه بار ادامه دهید
افزایش,ماهانه نیم سانت قد و 150 گرم وزن طبیعی و قابل قبول است

دی 3 و مولتی اگر هر دو را میدهید یک روز,درمیان باشد