ا.ش
عنوان :

شپش

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام خدمت دکتر عزیز .دکتر جان چه دارویی برا شپش سر خوبه من از طریق بقیه که سوال پرسیدن همه داروهایی که فرمودین مصرف شد ولی باز هم سرش شپش ورشک داره باید چکار کنه بهترین راه دکتر جان ممنون از لطفتون ثواب داره

سلام

این رشکها هنوز وجود داشته باشه دلیل بر شکست درمان نیست.رشکهای مرده ممکنه تا چند هفته هنوز روی موها دیده بشن.اما خود شپش زنده داستان دیگری است.

یک دلیل مهم شکست درمان اینه همه افراد مبتلای خانواده باید با هم درمان بشن وگرنه فایده نداره

اگر از شامپوی پرمترین و محلول dilice نتیجه ای نگرفتید سس مایونز رو امتحان کنید