آ.م
عنوان :

سرفه طولانی مدت

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانوم دکتر.پسرم 4ساله شه تقریبا 3هفته س سرفه میکنه هفته اول سرفه های خشک داشت بردم دکتر سرفه هاش خلط دار شد داروهایی که تجویز کرد شربت دکسترو متورفان.شربت گیاهی و یه چرک خشک کن سرفه هاش خوب نشد دوباره بردم دکتر.بار دوم هم شربت کوتریکسول وگایافنزین با دوتا آمپول.تجویز کرد ولی همچنان سرفه میکنه و سرفه های خلط دار . هیچ علائمی از سرما خوردگی نداره فقط گاهی عطسه میکنه دمای بدنش هم بالا نیس تب نداره. ممنون میشم راهنمایی کنین

مادر عزیز لطفا کوتریموکسازول رو اصلا مصرف نکنید. سوالم اینه که آیا فرزندتون آلرژی داره؟ در خانواده سابقه اسم یا کهیر یا آلرژی غذایی وجود داشته؟
به نظرم اسپری سالبوتامول بگیرید و هر 6 ساعت دو پاف با آسان نفس بزنید. و اگر الرژی داره بفرمایید تا ادامه درمان رو بگم

وقتی یک ساله بود آلرژی داشت ولی نه به این شدت یعنی تا حالا اینجوری نشده بود به شیر گاو آلرژی داشت که بهش شیر سویا میدادم وای بعد از دو سالگی برطرف شد همسرم گاهی کهیر میزد به دلیل حساسیت غذایی بود ولی من کوتریموکسازول رو بهش دادم چیکار کنم خانم دکتر لطفا کمکم کنین خیلی نگرانم
ببخشید خانوم دکتر پودر سینگولار برای از بین بردن حساسیت تاثیر داره یا شربت زادوتین ؟

مادر عزیز سینگولار رو شروع کنید اگر از قبل مصرف میکرد و اگر نه روزی یک قرص 5 میلیگرم جویده بشه. و اسپری فلوتیکازون هم لطفا هر 24 ساعت دو پاف با اسان نفس استفاده کنه. بعد از یک ماه از مصرف اینها به پزشکتون مراجعه کنید برای تصمیم گیری در مورد قطعشون. در ضمن سالبوتامول رو لطفا فقط یک هفته استفاده کنید و فلوتیکازون رو یک ماه.

🙏