ا.ر
عنوان :

گوارشی و معده

دکترا حرفه ای داروسازی
دکتر خسته نباشید و سلام
یه دو سه ماهی هست که خیلی خیلی زیاد باد در معده ام جمع میشود و قبلاً اینجور نبودم،میخواستم ببینم دارویی برای کاهش گاز معده وجود داره؟ در کل چیکار باید بکنم؟

سلام عزیزم. آیا رژیم غذایی خاصی دارید؟ ورزش میکنید؟ اضافه وزن و تحرکتون به چه شکلی هست؟ داروی خاصی مصرف میکنید یا خیر؟

رژیم غذایی خاصی خیر ندارم ،بله هر روز تقریبا ورزش میکنم،خیر داروی خاصی مصرف نمیکنم،وزنمم 49کیلو هستش

عزیزم از داروخانه قرص دایمتیکون بگیر و همراه با غذا یک عدد بجوید ببینید بعد از چند روز اثرش به چه شکله.

خیلی خیلی ممنونم❤️❤️❤️❤️
عزیزدلم یه سوال دارم ابرسان برای پوستی که چربه و خیلی جوش میزنه و فوق العاده حساسه چی خوبه؟؟؟
خیلی خیلی ممنونم عزیزدلم، یه سوال دارم قرصی که گفتید رو روزی دوبار نمیتونم مصرف کنم؟یعنی یه بار همراه ناهار یه بار همراه شام

چرا عزیزم میتونی همراه با هر وعده غذایی مصرف کنی

خیلی ممنونم عزیزدلممم ،حسابی خسته نباشی❤️❤️

خواهش میکنم عزیزم.
امیدوارم بهتر بشی.
بهم خبر بده