Z.J
عنوان :

سوزش چشم

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام دکتر. دیروز به وسیله ماشین های ضدعفونی پیاده رو را ضدعفونی میکردن و مقداری از این مواد داخل چشم منم پاشید و بوی وایتکس میداد. اون زمان فراموش کردم چشمم رو شست و شو بدم اما شب هنگام خواب چشمام شروع کردن ب اشک ریختن و سوزش بعد خوب شدن. الان به طور خیلی خفیف چشم راستم سوزش داره. من باید چیکار کنم؟؟

عرض سلام و وقت بخیر
باید همون دیروز سریع چشمتون رو با آب زیاد شستشو میدادین
الان احتیاج به اقدام خاصی نیست خودش خوب میشه اگه علائم بدتر شد به چشم پزشک مراجعه کنید