ف.ک
عنوان :

روتین پوست مختلط دارای منافذ باز زیاد

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام و عرض ادب
من 28 سالم هست.نوع پوستم مختلط هستش.قبلا منافذ باز داشتم اما چندوقتی هست که از محصولات کامان استفاده میکنم و این منافذ رو چند برابر کرده.دنبال یه روتین مناسب (مارک فیس واش ،تونر، آبرسان،مرطوب کننده ،کرم دور چشم و ضدآفتاب) برای مراقبت از پوستم هستم. (دقیقا میخوام بدونم چه مارکی بخرم)
در روز به مقدار کافی آب و میوه میخورم اما پوستم کدر هستش و اصلا حالش خوب نیست. زیر چشمام هم خیلی سیاهه.
آرایش هم خیلی کم پیش میاد که انجام بدم.
هفته ای دوبار هم از ماسک آووکادوی فیری من استفاده میکنم.

راجع به موهام یه مشکلی دارم.کف سرم تقریبا چرب هستش یعنی دو روز در میون حتما باید حمام کنم.اما ساقه ی موهام خیلی خشک وز هستش و مدام موخوره میشه.و رشد خیلی خیلی کمی داره.میخوام بدونم از چه شامپویی باید استفاده کنم.یا اینکه نیاز به قرصهای مکمل دارم یا خیر.
یکسری موارد مثل نشسته حمام کردن و عدم استفاده از آب داغ رو هم رعایت میکنم.

ممنون از صبوری و پاسخ دلگرم کننده تون <:

سلام عزیزم. نگفتید در حال حاضر از چه محصولاتی استفاده میکنید؟ شوینده مرطوب کننده شامپو و هرچی استفاده میکنید

در حال حاضر از فیس واش مخصوص پوست های نرمال کامان،مرطوب کننده مخصوص پوست های نرمال کامان،آبرسان کلاژن ساز کامان و کرم دور چشم QV استفاده میکنم.
ماسک صورت هم همونطور که گفتم از ماسک آووکادوی فیری من هفته ای دوبار استفاده میکنم.
برای موهام هم از شامپو زیتون صحت :|
برام خیلی خیلی مهمه که موهام و پوستم شاداب بشن.

جنس پوستتون نرماله؟ جوش نمیزنید؟

پوستم مختلط هست.یعنی T صورتم تقریبا چربه.اما اگر پوستم رو بشورم به شدت نیاز به زدن مرطوب کننده رو احساس میکنم.جوش میزنم ولی نه خیلی زیاد

محصولات تو چه رنج قیمتی باشن عزیزم؟

هر محصولی که بهترین و بیشترین کارایی رو برای پوستم داشته باشه.ولی خب قیمت فضایی هم نداشته باشه!
برای مثال اگر زحمت میکشید و محصول خارجی معرفی میکنید، نمونه ایرانیش رو هم معرفی کنید که اگه نتونستم خارجی شو تهیه کنم حداقل ایرانیش رو تهیه کنم.

فیس واش خارجی: بایودرما سبیوم. ایرانی استم سل.
تونر: سیوید بادی شاپ که در ایرا نیست. مشابه ایرانی هم نداره.
اب رسان: او ترمال اوریاژ. ایرانی هیدرا پلاس سینره.
دور چشم هم خارجی تالیکا یا استادرم.
ایرانی پریم.
ضد افتاب خارجی اکوا فلویید بایودرما ایرانی راسن

پس تونر چی میتونم تهیه کنم ؟
مرطوب کننده هم لازم دارم.
آیا لازم هست که از لایه بردار برای صورتم هم استفاده کنم؟
شامپو رو نفرمودید

سی گل هم تونر داره که مناسب انواع پوست هست ولی باید ببینید با پوست شما سازگاری داره یا نه.
اگر اسکراب میکنید نه لازم نیست لایه بردار استفاده کنید.
برای موهاتون هم باید شامپوی کنترل کننده چربی رو فقط به ریشه موهاتون بزنید و نباید روی ساقه مو ماساژ بدید که ساقه موهاتون رو خشک کنه. و بعد از شامپو از ماسک مو برای اب رسانی به ساقه موهاتون استفاده کنید. شامپوهای آیتم. item.

میشه لطفا مرطوب کننده صورت بگیدچی بخرم بهتره.
و اینکه ماسک مو چی پیشنهاد میکنید؟

ماسک موهای پیه گا ویوا عالی هستن

این کرم هم به عنوان آبرسان استفاده میشه هم مرطوب کننده؟
میشه بپرسم شما کدوم داروخانه هستین که حضوری مراجعه کنم ؟

بله عززم هم اب رسان هست هم مرطوب کننده.
من داروخانه بیمارستان هستم مراجعه حضوری نداریم

ممنونم
مرسی  از راهنماییتون
خانم دکتر عزیز ببخشید این آخرین سوالمه
من یه تونر Avene دارم،الان که ترکیباتش رو نگاه کردم دیدم الکل داره و خودشم بوی الکل میده.
استفاده ازش برای پوستم مضر نیست؟

عزیزم اکثر محصولات مخصوص پوست مختلط و چرب درصدی الکل دارن. اگر پوستتون بهش واکنشی نشون نداده مشکلی نداره

خیلی لطف کردین.متشکرم