ه.ع
عنوان :

الرژی،وانژیدام

فوق تخصص روماتولوژی
چهار سال تحت نظر دکتر الرزی هستم،باسابقه الرژی وحمله های کهیری شدید،انژیدام،،دوره سرم ترابی رو گدروندم،چند ماه پیش هم،دوره سرم ترابی رو گذروندم،ولی اصلا خوب نشدم هفته ای یه بار یا بیشترلب،و چشمام،و کهیر های بزرگ میزنه ،
شما،ازمایشهار رابرام فرستادید ،انجام دادم،لطفا،راهنماییم،کنید
ازمایشهای قبلی رو هم چند وقت پیش براتون فرستادم

نتیجه این آزمایشات با آزمایشات قبلی خیلی متفاوت است. اجازه بدهید یکبار دیگر با آنها مقایسه کنم و شاید هم از آزمایشگاه در مورد ان سوال کنم

🙏

سلام. میخوام بدونم بازم مثل گذشته مشکل دارین یا شدت و تعداد حملات تورم کمتر شده؟

سلام بله هرچند وقت یکبار کهیرهای بزرگ،میزنم دیشب دست،وپاها،وپشتم کلا کهیر زدند،رو،شانه،هام،هم احساس،سنگینی،میکنم،کهیرهام،بعد 12ساعت،کم،کم،داره خوب میشن،

من با آزمایشگاهی که بهمن ماه در تبریز آزمایش شما رو انجام دادن صحبت کردم تا ببینیم علت تفاوت خیلی زیاد در نتیجه دو تا آزمایش شما چیست؟ اشکال در گزارش نتیجه یا تغییر واقعی در میزان آنی بادیها در بدن شما.. شاید لازم باشه در آزمایشگاه سومی آزمایشات ÌgG وÌgA بعلاوه یک آزمایش الکتروفورز پروتیین های سرم انجام بشه

🙏

سلام. خوشبختانه از مطالعه آزمایشات قبلی و جدید شما به این نتیجه رسیدیم که مشکل شما همون آلرژی است .نام دقیقش آنژیوادم آلرژیکه.

حالا باید در مورد درمانتون صحبت کنیم.

باید به من بگید که آیا حالا دارویی مصرف میکنید یا نه؟

کورتون که قبلاً مصرف کردین کی بوده و با چه دوزی وچه مدت مصرف کردین؟

سلام وقتتون بخیر،داروهای:تله فست،فستور،نوتادین،مونته لو کاست
داروهای کورتون رو تقریبا از اوایل مردادسال 98تا تقریبا مهر ماه مصرف کردم(قرص0/5،پرودینزول)
خانم دکتر باید من چی کار کنم لازمه دوباره متخصص الرزی برم،دکتر الرژیم چند وقت پیش بهم گفتن اول برم نزد متخصص داخلی،وبعد دکتر داخلی شمارو معرفی کرردند

نصف قرص پردنیزولون 50 میلی یا 5 میلی؟

دارو وکورتون رو اول از روزی 4 وعده ،طبق برنامه ای که به داده بودند هر وعده دو عدد شروع شد تا کم کم به یک عدد اون هم روزی سه وعده دو وعده ویک وعده یک،روز درمیان،تا یک ماه کلا یک دوم قرص رو مصرف کردم
نیم میلی بودن
دکتر شرمنده حالا که تشخیص دادید لازمه دوباره آزمایشات رو در آزمایشگاه سوم تکرار کنم؟
خواهشا دکتر اول امیدم به خداست بعد شما.هر کاری بگید من همون روش رو تودرمانم انجام میدم

ما قرص پردنیزولون نیم میلی نداریم.شاید قرص شما دگزامتازون بوده

نه مطمنم که دگزامتازون نبوده،پردنیزولون،بودش،میلش رو اشتباه گفتم ،

یکی دو ماه که کورتون استفاده کردید باز حمله کهیر و تورم چشم و لب داشتید؟

بله یک ماه بعد اتمام کورتن ها کهیر هام زیاد شدن و تقریبا سه ماه هم هستش مرتب کهیر دارم هر 7 یا ده روز یه بارهم لب،وجشمام کهیر های بزرگ میزنه
چهار سال پیش به سرم درمانی رو انجام دادم دقیق بعد 4 سال من دوباره کهیرهام شروع شدن ،لازمه دویاره سرم ترابی،رو بگدرونم

منظورم اینست که در دو ماهی که کورتون را استفاده میکردید حمله داشتید یا نه. بعد از قطع کورتون منظورم نیست

درزمان مصرف کورتون نه هیچ حمله نداشتم
درزمان مصرف کورتون عوارض چاقی دردعضلات ودرد اعصاب بهم دست میداد
درزمان مصرف کورتون اصلا حمله نداشتم

من پیشنهاد میکنم داروهایتان را تغییر دهید به:
Tab citerizine 10 mg N = 60
هر 12 ساعت یک عدد
Tab prednisolone 5 mg N = 50
هفته اول هر 8 ساعت یک عدد
هفته دوم هر 12 ساعت یک عدد
سپس روزی یک عدد
فقط
و بعد از 4 هفته ویزیت ویدئویی داشته باشیم برای ارزیابی درمان و تصمیم در مو رد ادامه درمان.

🙏
معدرت خانم دکترمن سیتریزن هم مصرف کردم
وقتی کرتون ها رو مصرف میکردم سیتریزن هم مصرف کردم