ا.ع
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
الان 24 سال سن دارم و قبلا دوران درمان رو با راکوتان کاملا طی کرده ام (6 ماه ) و برای حدود 7 ماه کل صورتم جوش هاش رفت اما بعد از مقطعی دوباره برگشتن ولی بعد از مدتی دوباره خود به خود همشون ناپدید شدن , بعد از اون رفتن سراغ co2 و ساب سیژن که خوب جواب داد اما جدیدا یک نوع جوش خاصی میزنم به این شرح که : ابتدا قسمت مورد یکمی خارش میگیره و بعد از چند ساعت گرم میشه و چند ساعت بعد جوش تو اون قسمت بیرون میاد , 1 تا 4 روز طول می کشه جوش خوب شه ولی گاها دوباره تو همون ناحیه ممکنه 2 یا 3 جوش دیگه هم به همین طریق بزنم . لطفا راهنمایی دقیقی به من بدهید واقعا دیگه کلافه شدم و تا حالا هم دکتر زیادی رفتم که مقطعی بودن و آخرین امیدم به شماست عکس رو هم ضمینه کرده ام

سلام روز خوش
ایوب جان همون موقعی که راکوتان میخوردی اگر دورش رو کامل میکردی دیگه بر نمی گشت
6 ماه کم بوده

خود دکتر قطع کرد و کفت نیازی نیست دیگه مصرف کنید. بنظر شما دوباره مصرف کنم یا خیر ؟

دوره کامل مصرف راکوتان 6 برابر وزن است یعنی مثلاً اگر شما 70 کیلو باشی باید 420 عدد کپسول بخوریم تا دور کامل بشه
در حالی که توی شش ماه حداکثر 200 تا خوردی
اما الان با توجه به اینکه یک دوره نصفه خوردی برای اینکه ضرری نداشته باشه این کپسول رو بگیر و در هفته فقط دو روز بخور مثلاً شنبه و سه شنبه
و بقیه روزها کپسول آزیترومایسین 250 بخور

باشه , فقط طبق گفته دوستان قرص راکوتان به شدت کم یاب شده آیا جایگزینی داره یا باید هر طور شده پیدا کنم و سوال بعدی هم اینکه تا چه مدتی بخورم ؟ فقط اقای دکتر این رو در نظر بگیرید که من تو بعضی مقطع زمانی جوش میزنم یعنی ممکنه یک ماه کلا جوش نزنم یا تو ی ماه مشخصی تعداد زیادی جوش بزنم .

لازم نیست حتماً خود راکوتان باشه هر کدوم از شرکت ها بود اشکالی نداره
اگر شدت جوش هاتون کمه هفته ای دو روز راکوتان و دیروز آزیترومایسین بخورید
باقی روزها هیچی

🙏