م.ح
عنوان :

موی زائد

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته نباشید
مدتیه که بدنم دچار موی زائد و زخیم شده ،دور ناف،روی بازو، به خصوص گردنم که واقعا بد شده،ریزش مو هم دارم و واقعا نمیدونم چطوری متوقفش کنم ،پریودیم تنظیمه
الانم به خاطر کرونا واقعا نمیتونم برم دکتر ازمایش بدم ،21 سالمه

حتما باید یه سونو بدین علایمی که میگین مربوط به تنبلی تخمدانه

فعلا قرص اسپیرانولاکتون 100میلی گرمی شبی یکی مصرف کتید

امکان داره بعد از درمان موهایه زائدم از بین بره؟ ریزش مو چی ؟
قرصی که گفتین ریزش مو نداره؟

نه عزیزم خوب میشه ریزش مو نگران نباشید