ف.ب
عنوان :

عوارض پیدرولاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام دخترم یکسال و بیست روزشه از بدو تولد نفخ ودلپیچه داشت.از 8ماهگی یبوست داره.برای یبوستش پزشک پیدرولاکس تجویز کرد یکهفته ست که روزی یک قاشق مرباخوری مصرف میکنه سه روزاول از این یکهفته یبوستش خوب شد نفخش کم شد .سه روز دوم از این یکهفته همچنان یبوستش خوب شده اما بشدت نفخش زیاد شده بطوری که سه شبه نخوابیده همش ناله وگریه میکنه و گاز دفع میکنه.لطفا برای یبوستش داروی بی خطر دیگری پیشنهاد بدید که نفخ ش رو تحریک نکنه.

سلام.
کودک سابقه ریفلاکس نداره ؟
سابقه نفخ ؟
شیر مادر یا شیر خشک؟
اگه شیر خشک ، چه نوع شیر خشکی ؟

بله سابقه ریفلاکس پنهان ومصرف رانیتیدین تا تقریبا 7ماهگی.از بدو تولد نفخ و دلپیچه داشت .شیر مادری بود و از 5ماهگی شیر خشکی هم شد و در حال حاضر دو وعده شیر مادر میخوره و دو وعده هم شیرخشک.در ابتدا بیومیل ای ار و در حال حاضر بیومیل معمولی. کودک بسیار خوش خوراکه درخال حاضر همه چی میخوره و براساس غربزه و تشخیصم بش غذا میدم چون تقریبا هیچوقت ابراز سیری نمیکنه ..الان مساله اصلی نفخ شدیدش ه که با اینکه مدتی کنترل شده بود با یبوست بیشتر شد و با مصرف پیدرولاکس خیلی خیلی بیشتر شد

1- قطره ایزی کول قبل از خوردن شیر مادر 5 قطره
و حین خوردن شیر خشک 5 قطره داخل بطری شیر ریخته شود
2- به جای پودر پیدرولاکس میتونید از شربت لاکسی ژل هر صبح 5 سی سی پس از صبحانه بدید شربت رو خوب هم بزنید و بعد از خوردن شربت به کودک آب بدید

🙏
خانم دکتر جان دو روزه قطره ایزی کول که گفتید به دخترم دادم اسهال گرفت مثلا امروز 9بار مدفوع شل داشت دیگه امروز بش ندادم ترسیدم .حالا برا اسهالش چکار کنم

سلام.
یکی از کارهای درمانی ایزی کول، قطع کردن اسهال هست و منجر به اسهال نمیشه.
لاکسی ژل دادید ؟

نه اونو هنوز نداده بودم ک اینجور شد
پس از قطره نیس .ممکنه از دندون دراوردن باشه؟بش مایعات نون ماست ماکارونی برنج سیب زمینی دادم .دیگه چکار کنم

در صورتیکه که کودک مایعات و غذای به مقدار مناسب دریافت کند مشکلی نیست.
این مسئله به زودی برطرف میشه.
قطره بیبی کر هر 12 ساعت 5 قطره هم بدید.
در صورتیکه حجم اسهال زیاد بود یا خوردن کودک مناسب نبود به بیمارستان کودکان مراجعه کنید.

چشم
🙏