ع.ح
عنوان :

ویتامین برای پوست مو ناخن

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و درود, من خانوم 30ساله هستم. قبلا یک دوره سیستین ب6 مصرف کردم. الان میخوام مجدد یک ویتامین مخصوص تهیه کنم. شما چه محصولی رو پیشنهاد میکنید؟ بیشتر میخوام تاثیرش روی رشد مو باشه.

در ضمن من دور چشمم مستعد چروک هست. الارو و کیووی استفاده کردم تا بحال, الان چه کرمی مناسبه من هست؟ متشکرم

سلام عزیزم

می تونی از از کپسول زیر استفاده کنی

cap rigen diet ESI

هر چند نمی تونم بدون معاینه و بررسی نوع پوست دور پلکگتون بهترین انتخاب رو بدم ولی می تونین از کرم دور چشم ضد چروک کدلی استفاده بفرمایید : Anti wrinkle eye & lip cream caudalie