ا.خ
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر خسته نباشید
من ی شونرده روزی میشه که بینیمو عمل کردم و وقتی گچشو باز کردم یکی دو روز بعدش دیدم صورتم شدیدا جوشای ریز زده به خصوص رو پیشونیم و چونه کنار گوشم
خیلی کلافه ام کرده هیشکی مثل من نشده به جز من
اگه میشه راهنماییم کنید قرص معرفی کنید و ساعتشو بگید که بخورم تا اینا برن به جای اینکه بهتر بشم دارم بدتر میشم
باتشکر

سلام

مبارکه

بعد از عمل معمولا اینجوری میشه

کپسول ازیترومایسین 250یکروز در میان بخور

شبها ژل اداپالن بزن و روزها لوسیون کلیندامایسین

سلام.وقت بخیر

دکتر من از این کپسئلی که گفته بودید استفاده کردم و لوسیون ولی صورتم وقتی لوسیونو میزنی میسوزه و خیلی صورتم میخاره و خشک شده و پوست پوستی میشه.بعد از عمل زیبایی این جوشای من اصلا تغییر نکرده

سلام

پس دیگه بیا از نزدیک ببینم الناز