د.د
عنوان :

دانه های پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خدمت شما من برای مادرم مشورت میخوام مادرم 78 ساله هستند و دیابت دارن و انسولین میزنن قبل از عید دانه های پو ستی داشتن همراه با خارش که دکتر گفت گال هست 4 نوبت پماد پرمترین زدیم خیلی بهتر شد ولی دوباره ایجاد شد و میگن یک خط قرمز میشه میخاره و بهد روی این خط دونه میزنه الان عکسش رو میزارم فقط خواهشی که دارم اگر پماد خارجی در نظر دارین به من بگین که نتجه بهتری بده در ضمن ما ملاحفه هارو عوض کردیم و خانه رو جارو برقی کشیدیم با اسپری ضد انگل هم زدیم در ضمن مادر تنها زندگی میکنن دانه هایی که میزنن سرش کمی چرکی هست ممنون

سلام. باتوجه به سن و سابقه گال ، اولا تمامی البسه ها بیمار با آب گرم شسته شود وسپس در کیسه بسته برای ده روز نگهداری شوند سپس استفاده شود
از کرم کروتامیتون روزی دوبا ر روی ضایعات همان دانه ها
قرص لتزین شب یک عدد
لوسیون بادی انوپیا روزی دوبار روی بدن
پماد موپیریسین هر 12 ساعت روی دانه ها
در صورت عدم پاسخ و یا عود مجدد جهت بررسی بیشتر حتما ویزیت حضوری شود