ن.م
عنوان :

برای مامانم سی تی ریه و آزمایش تجویز کرده بودید

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
مراکز بدون اینکه ویزیت کنن قبول نکردن سی تی و آزمایش انجام بدن و بعد از ویزیت انجام دادن براتون نتایج میفرستم و اگه خوب نبودن بگید بیشتر عکس بگیرم

اگر با داروها بهتر شدند درمان را ادامه بدهند

ولی اگر بهتر نیستند نیاز است درمان را تغییر دهید

دکتر همچنان تنگی نفس دارن هنوز عرق میکنن گلوش درد میکنه میگه ذهنم خیلی خشک میشه ته گلوم احساس تلخی میکنم ولی حس چشایی و بویایی از دست ندادن هر از گاهی سرفه میکنه بیشترین چیزی که اذیتش میکنه این زیاد عرق کردن و یهو سردش شدنه
دکتر نسخه درمانی که شما گفتین بدون نسخه به ما ندادن این پزشکی که برای ویزیت پیششون رفتیم این داروهارو دادن
هیدروکسی کلروکین ،ازیترومایسین ،ناپروکسن، دیفن هیدرامین و پلیوم
تا امروز اینارو مامانم خورده امروز هم بخاطر تلخی دهن بهشون ondanil دادن که قبل غذا بخورن و بهش گفته 3 روز دیگه بازم سی تی بده
به نظر شما چکار باید بکنیم دوباره سی تی بده یا همین یک بار کفایت میکنه؟

لطفاً داروها را مصرف کنید و چندروز دیگه دوباره سی تی اسکن تکرار کنید

دکتر مامانم الان تو یه خونه دیگه تنها قرنطینه هست بگیم برگرده خونه یا فعلا همچنان اونجا بمونه و به نظرتون چقدر امکان داره که این حالش یه آلرژی باشه یا کرونا؟
3 روز برای انجام مجدد این آزمایش و سی تی کافیه یا بیشتر صبر کنیم

فعلا تو قرنطینه باشند تا جواب آزمایش RT PCR covid19 آماده شود

دکتر این آزمایش اصلا انجام ندادن گفتم جواب سی تی و آزمایش سی بی سی اگه مثبت بود اونو انجام میدن که الان دیگه انجام نمیدن براش
چکار کنیم ببریم بیمارستان؟
راستی دکتر متاسفانه خیلی راجب مریض شدن پزشکان و پرستاران میشنویم از جانب من و خانوادم هر چند عضو کمی هستیم ولی بی نهایت از تک تک تون ممنون و سپاس گذارم و دست خدا پشت و پناه تک تک تون باشه امیدوارم همیشه سالم و تندرست باشید
بابت جوابهاتون هم ازتون ممنونم

خیلی ممنون از لطفتون
انشاالله همیشه شاد و سلامت باشید