ن.س
عنوان :

حساسیت پوست دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.وقت بخیر.من 24 سالمه و حساسیت پوستی دارم و بیشتر تابستون به دلیل گرمی هوا و تعرق شدید دستم،دچار ورم دست و زخم شدن بین انگشتام میشم و دستم تاول هم میزنه ولی زود بدون استفاده از دارو خوب میشد.ولی الان به دلیل استفاده تقریبا زیاد از مواد ضدعفونی کننده و شوینده هر دو دستم قرمز شده و ملتهب شده بود و بین انگشتام زخم شد و تاول زد به همراه سوزش و خارش شدید و این قرمزی به سمت مچ دست من به صورت قرمزی و دون دون شدن سرایت کرد.2هفته پماد های مختلفی استفاده کردم و نتیجه نگرفتم.اخیرا از پماد کالاندولا و پماد رزماری برای خارش دستم استفاده میکنم ولی چند روزی هست که تاول ها و خشکی های دستم بصورت پوست خشک شده داره کنده میشه انگار یک لایه پوستم داره از بین میره و دستم 2رنگ شده.میخواستم بدونم این روند بهبود هستش یا وضعیت داره بدتر میشه؟ برای درمان چه چیزی پیشنهاد میکنید؟ (5 عکس اخر برای وضعیت الان هست).ببخشید طولانی شد
با تشکر

سلام وقت شما بخیر بعلت شوینده ها دچار اگزمای تحریکی شده اید بهتر است با استفاده از دستکش نخی و روی آن دستکش نایلنی از شستشوی دست خود کم کنید از مایع صابون کرم دار استفاده کرده و جهت درمان روزی دوبار از داروی ترکیبی فلوسینولون در اوسرین با غلظت 15 گرم در 35 گرم و جهت نرم کردن پوست از کرمهای مخصوص کودکان مانند ایروکس مرطوب کننده بهره ببرید. از کندن پوسته ها هم جدا خودداری کنید تا پوست بتدریج ترمیم شود . پوسته پوسته شدن در روند بیماری طبیعی است و نشانه بهبودی یا تشدید نیست.

خیلی ممنون
این دارو برای خارش دست هم مناسبه؟ چون شب من از خارش دست نمیتونم بخوابم حتما باید از رزماری استفاده کنم تا خارش کمی از بین بره
و اینکه پوست دستم 2 3 روزی میشه که داره میریزه و چون جاهایی که حتی زخم هم نشده بود این اتفاق داره میوفته منو نگران کرده

بله مناسبه ، از کرم رزماری هم دیگر استفاده نکنید.