س.ه
عنوان :

ندول سرد و گرم غده تیروئید

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
سلام
من از سن 9 سالگی تحت درمان قرص لوو تیروکسین قرار گرفتم الان که 27 سال دارم در آزمایش سونوگرافی غده تیروئید تشخیص اکوژنسیته پارانشیمال هر دولوب هتروژن برای من داده شده. ندول هتروژن با فلوی عروقی به ابعاد 10*11 میلیمتر در قسمت داخلی لوب راست و ندول هیپراکو با ابعاد 4*5/5 میلیمتر در قسمت تحتانی لوب چپ داده شده است.
ضخامت ایسم در طرف چپ 7 میلیمتر و در طرف راست 6 میلیمتر هستش.
میزان t3 , t4 و tsh در ازمایش خون همیشه نرمال بوده ولی میزان anti-tpo همواره بین 500 تا 800 اندازه گیری میشود مه خد نرمال آن بین 1 تا 17 است، توضیح اینکه سابقه بیماری خود ایمنی ددر تمام فامیل مادری ام وجود داشته است.
سوال: 1- امکان دارا بودن ندول سرد یا گرم برای من بعد از نمونه برداری با سوزن Fna و جذب مواد رادیواکتیو چقدر هست؟
2- آیا این مورد بر روی قدرت باروری مردانه من تاثیر منفی خواهد داشت؟
3- ندول سرد و گرم از موارد معافیت دائم نظام وظیفه تلقی میشود. آیا انجام آزمایش نمونه برداری در فواصل 2 ماهه خطر ساز خواهد بود؟
4- امکان سرطانی شدن این ندول ها به چه میزان است؟
راه حل درمانی این عارضه چیست؟

ندول با فلوی عروقی ممکنه در نمونه برداری با سوزن خونریزی کنه

ممکنه بیوپسی بخواد

بروید پیش

خانم دکتر فرزانه سروقدی

روبروی بیمارستان هاشمی نژاد تهران