م.ب
عنوان :

گرفتگی نصفی بینی

متخصص گوش، حلق و بینی
باسلام
بودولی میتونستم بابینیم نفس بکشم رفتم دکترگوش حلق بینی به من اسپری فلوسینوزتجویزکردن چن باراستفاده کردم ولی احساس میکنم الان بیشترگرفته شده سختترمیتونم بابینیم تنفس کنم
ممنون میشم راهنماییم کنین ک چیکارکنم
الان هم ن حس بویایی دارم ن چشایی البته ترش وشیرین رومیفهمم مزشو
بینیم قبلاگرفته بودولی ن دراون حدک نتونم تنفس کنم ازوقتی اسپری فلوسینوزرومصرف کردم احساس پری میکنم
الان یه هفتس ن چشایی دارم ن بویایی
کلافم آقای دکترممنون میشم بگین چیکارکنم
الانم میتونم بابینیم تنفس کنم ولی مثل قبل نمیتونم احساس میکنم سخت میتونم تنفس کنم
اقای دکتربعضی موقع هاهم سیگارمیکشم

سلام.از بین رفتن لویایی ربطی به اسپری نداره و در بعضی جاها ذکر شده که میتونه از عوارض کرونای خفیف و یا استفاده زیاد از شوینده ها باشه. اسپری فلوسینوز را مرتبا هر 12ساعت دو پاف هر بینی بزنید، از سرم شستشو برای شستشوی سینوسها استفاده کنید و قرص زینک پلاس روزی یک عدد مصرف کنید

در سایت corona.ir یک قسمت مربوط به افت بویایی وجود داره که توصیه میکنم مطالعه بفرمایید

در سی تی اسکن هم انجراف واضح نیغه بینی مشهوده

احیانااگرکرونای خفیف باشه سیگارکشیدن ایرادی داره؟
البته سیگارروبرای حس بویایی چشایی میکشم

قطعا تاثیر منفی داره. دود سیگار مژکهای بویایی رو دچار اخلال میکنه

بویایی وچشاییم برمیگرده؟

در اکثر افراد به مرور زمان برگشته

آقای دکترجواب کرونای من اومدمثبت هستش
شماتوسی تی من سینوزیت تشخیص میدین؟
چون احساس پربودن بینی رودارم میتونم تنفس کنم ولی مثل قبل نمیتونم راحت نیستم

نه در این سی تی سینوزیت شدید نیست

دکتررادیولوژیست توجواب سی تی نوشته عفونت سینوسی

این عکسی که فرستادیت فقط یک کات از سی تی هست و فقط سینوسهای ماگزیلاری مشخص هست

الان سینوزیت شما کار اورژانس نیاز نداره

آقاس دکتراگ سینوزیت باشه چ دارویی مصرف کنم بهتره؟
کواموکسی کلاو؟

بله کواموکسی کلاو ولی الان برای کروناتون اکر داروی انتی بیوتیکیه دیگه ای تجویز کردن فعلا نیاز به کواموکسی کلاو نیست

بله برای کرونام هیدروکسین دادن
خواستم ببینم میتونم اموکسی کلاوهم مصرف کنم؟

بهتره جاش ازیترومایسین بخوری .روز اول دو عدد و بعد روزی یک عدد تا 6روز

تنفس برام ازطریق بینی سخت شده آقای دکتر بینی نمیه گرفته هستش

اگر تنگی نفس دارید باید به بیمارستان مراجعه کنید.

برای سینوزیت اللن کار واجبی نباید انجام داد