م.م
عنوان :

سونوگرافی ان تی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته نباشید خانم دکتر من فردا سونوی ان تی دارم که شما واسم نوشتین ولی ازمایش واسم ننوشتین. الان من تنها سونوی ان تی رو انجام بدم یا ازمایشم همراش باید باشه.؟؟اگه که باید باشه برم ازمایشگاه انجام میدن؟؟؟من دفترچه ندارم ازاده
بهتون گفته بودم چون فامیلیم میخوام سلفری هم بدم
بدون نسخه ازاد میتونم بدم؟؟

به همین دلیل ننوشته ام برای سل فری اول ntرا باید نشان دهید بعد سل فری

نه منظورم ازمایش بود. الان این دوتا ازمایشی که نوشتین همراه باnt انجام بدم بیارم درسته؟؟

نه عزیزم چون می خواهید نیفتی بدهید دیگر این آزمایش را نیاز نیست انجام دهید شما جواب سونو گرافی را برای من بفرست اگر خوب بود برو دنا نیفتی انجام بده اگر نسخه خواست بیا مطب

باشه. یکشنبه مطب نوبت دارم. جواب و میارم
سلام خانم دکتر خسته نباشید.
گفته بودید ج ازمایش سلفری اومد بفرستم ببینید
🙏
ممنونم.فقط خیلی سردرد دارم میتونم قرص بخورم؟؟

آستامینوفن البته اینها بیشتر مربوط به ویاره

🙏
سلام خانم دکتر خسته نباشید
پنتوپرازول و مولتی ویتامین که واسم نوشته بودین تموم شده.بازم بگیرم. هفته 16 هستم
فولیک اسیدم همینطور