ک.س
عنوان :

واکسن بلوغ زودرس

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر مقدادی
آقای دکتر، بنده از سنندج مزاحمتان میشم،بخاطر وضعیت موجود متاسفانه نمیتوانیم حضوری خدمت برسیم،ممنون میشم پاسخ سوالاتمان را بدهید
دو تا دختر دارم
دخترم بزرگم متولد شهریور سال 90،از مهر 97 آمپول دیفرلین 3/75 برای جلوگیری از بلوغ زودرس،براش تزریق میشه. الان این آمپول در داروخانه ها پیدا نمیشود،آیا شما برای مراجعه کنندگانتان به داروخانه ایی معرفیشان میکنیید؟ممنون میشم راهنمایی کنید،چون ما به چند داروخانه تهران ام زنگ زدیم گفتند موجود نداریم و اگر خارجیش را نتوانستیم گیر بیاوریم آیا ایرانیش را میتوان استفاده کرد؟همان میزان جوابگ هست؟
در ضمن قد 130 و وزن 36 میباشد،برای افزایش قد شما چه دارویی را پیشنهاد میکنید براش استفاده کنیم؟

دختر کوچیکم هم 3 اردیبهشت 6 ماهش تموم میشه،برای شرایط موجود تا کی میتوان تزریق واکسن 6ماهگی را عقب انداخت،در ضمن وزن تولدش 3500 و ق 51 سانت قدش بوده، الان وزن 6500 و قد 68 میباشد ،آیا در محدوده ی نرمال میباشد؟
با تشکر از لطفتان
برای شروع قطره آهن یا میتوان از آهن سفید ب ای دختر 6 ماهم استفاده کنم یا فعلا زوده؟در صورت امکان استفاده چ مارک و به چه میزان باید استفاده شود؟

سلام قطره آهن ایروفیکس روزی 15 قطره و واکسن تا دو هفته نیتوان تاخیر انداخت
برای افزایش قد روزی 5 سی سی شربت ارژیتال و یک روز,درمیان 5 سی سی شربت زینک پلاس و آمپول سه ماهه دیفرلین داروخانه دکتر کریمیان شهران موجود دارد با نسخه میتوانید تهیه کنید