ل.آ
عنوان :

تجویزداروی مجدد

متخصص بیماری های کودکان
سلام وعرض ادب وخسته نباشید خدمت آقای دکتر، ببخشیددکترداروهای دخترم که 3سال و4ماهشه وتحت نظرشماست تموم شده خواستم بدونم همرو مجدد تکرار کنم بخاطروضعیت کروناحضوری نیام، ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنید، داروهاش روازطریق عکس میفرستم + شربت مترونیدازول وقرص اسیدفولیک دوز مصرفیشون چقدر درهفته باشه وبه چه مدت؟ شربت منرونیدازول چندمیل بود؟ وقرص اسیدفولیک چندبار درهفته وبه چه مقدارباشه ممنون.
آقای دکتربا اینکه مراعات غذایی دارم چون به حبوبات فقط آلرژی داره ولی بازهم مدفوعش گاهی اوقات رگه رگه داره خیلی نگران شدم چون چندوقتی بودکه به صورت دون دون بودولی الان رگه هست چی بدم بهترشه! ممنون از وقتی که میذارید وجوابگوهستید
داروهاش آپویتال، کیدی کیر، آرژیتال، رژویت، سابولار
آقای دکتربرای اشتهاش چی بدم بهتره؟ اصلا میگه به من غذانده فقط چندقاشق درروز به زور میدم، 3سال و4ماهشه 13 کیلو وقدش 92

سلام
مترونیدازول هر 2 ماه به مدت 10 روز روزی,دوبار 3 سی سی
اسید فولیک یک قرص هفته ای دوبار و سابولار هفته ای دوبار نصف ساشه

شربت ارژیتال روزی 3 سی سی تا 5 سی,سی برای 3 ماه
شربت رویال ژلی روزی 2/5 سی,سی
آهن هفته ای دوبار یک قاشق غذاخوری
ویتامین روزی یک بار 5 سی سی