ن.م
عنوان :

کم خوابی

متخصص بیماری های کودکان
باسلام.پسر من 15 ماهه است.از بچگی خیلی کم خواب و البته خرگوش خواب و هوشیار بود و با کوچکترین صدایی بیدار میشد.الان که نوپا شده اصلا نمیخوابد و به زور کالاسکه یا ماشین میخوابد به او داروی بیبی اسلیپ هم میدهیم ولی اصلا اثری ندارد.شرایط خونه هم برایش از همه لحاظ آماده میکنیم ولی بی فایده است.و برای غذا خوردن هم فقط سوپ و فرنی و سرلاک و میوه فقط موز و خرمالو میخورد و نه شیر مادر نه شیر خشک نه پاستوریزه و طعم دار اصلا نمیخورد.و غذاهای کاملا میکس شده میخورد و نمیتواند برنج یا چیز سفت بخورد و با اینکه 12 دندان دارد ولی جویدن بلد نیست.و تازه راه میرود و خیلی سه به هوا میباشد و مدام باید پشت سرش باشی وگرنه تعادل خود را از دست میدهد و به جایی برخورد میکند.و البته از 10 ماهگی چشم راستش خیلی اکتسابی به سمت خارج انحراف پیدا کرده و روز به روز شدیدتر میشود.دکتر سنجری فوق تخصص انحراف چشم بردیم عینک تجویز کردن که الان با گذشت 5 ماه اصلا اثر نداشته و بدتر هم شده.خواهشا من را درباره موضوعاتی که ذکر کردم راهنمایی بفرمایید.با تشکر فراوان

سلام.مراجعه مجدد به پزشک چشم داشته باشید،از علل کم خوابی کودکان میتونه کم خونی باشه که براش چک آپ کامل بکنید و بعد برای مراچعه با شماره من *****093316تماس بگیرید