م.م
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام ، من چند ماهی ریزش مو داشتم با مراجعه به دکتر و انجام آزمایش مشخص شد میزان تستسترونم، 3/82 بود و بیشتر از حد نرماله،، دکتر برام قرص اسپیرونولاکتون ، و سیپروترون کامپاند ، و محلول پروژسترون_ ماینوکسیدیل ، تجویز کردن، به مدت دوماه مصرف کردم ،، ریزش موهام کم شد ،اما به محض اتمام قرص هام ، ریزش زیاد شده و بیشتر موهام و از دست دادم،، آیا میتونم به مصرف قرص ها ادامه بدم؟! تا چند ماه میتونم قرص رو مصرف کنم؟ 25 ساله هستم ، و خانم

سلام

دوماه که خیلی کمه

دوره درمان باید حداقل شش ماه باشه و تازه بعدشم ارام ارام و زیر نظر پزشک باید داروها رو کم کرد

سلام، ممنون از پاسخ تون،، هر دو تا قرص و باید مصرف کنم، یا فقط قرص اسپیرو نولاکتون ؟!؟!

بله ولی زیر نظر متخصص نه سر خود

سلام ، وقت بخیر،، من 4 ماهه قرص اسپیرونولاکتون 100 و سیپروترون کامپاند ، مصرف کردم برای ریزش مو ، اما هیچ نتیجه ای نگرفتم تو این مدت و حجم موهام هر روز داره کمتر میشه،، ب نظر شما این طبیعیه که هیچ تغییری ایجاد نشده در مدت مصرف دارو ؟! آیا موهای ریخته شده ، بازگشت پذیر هستن؟! باید چیکار کنم تا مشکل حل شه ، لطفأ راهنماییم کنید ،،

سلام مجدد

مهتاب خانم اول یه عکس بزار از سرت ببینم واقعا ریزشهای سرت از نوع هورمونی هست یا نه

سلام وقت بخیر،، ممنون از پاسخ تون ،،دکتر ریزش موهام ب طور کلی تمام سرمو درگیر کرده وحجم موهام خیلی کم شده که در عکس فقط جاهایی که از مو خالی شده مشخصه، و در کل ریزش سمت چپ سرم ، بیشتره ،، ،، بعضی مواقع هم در قسمت کف و پوست سرم درد شدیدی حس میکنم جوری که نمیتونم مقنعه یا روسری سر کنم ، آیا درد پوست سر ب ریزش موهام مربوط میشه؟!،،،

بله ظاهرا هورمونیه

دارو و مزوتراپی

قبلش البته یه معاینه دقیق

منظورتون از دارو ، همین قرصاییه ک دارم مصرف میکنم؟! چقدر دیگه باید مصرف کنم، وقتی تو این 4 ماه نتیجه نگرفتم؟!؟!؟؟
قرص فیناستراید ، برای درمان ریزش موی هورمونی در خانمها ، جواب میده؟!

هم این داروها هم داروهای دیگه

فیناستراید هم در بعضی موارد جواب میده

ولی داروهای هورمونی همینجوری سر خود نمیشه مهتاب خانم.

حتما زیر نظر متخصق

ممنون از راهنمایی تون
موهام نازک شده ، و هر روز وضع در حال بدتر شدنه ، باید چیکار کنم ؟! چرا ب جای درمان و بهتر شدن با مصرف دارو ، بدتر شده؟!؟

مهتاب این طبیعت ریزش موی مردانه ست

سخته درمانش دیگه

سخته ، ینی طول میکشه؟ یا درمان نمیشه!؟!

طول میکشه و جوابش هم صد در صد نیست

ممنون از پاسخ تون
باید ماینوکسیدیل هم مصرف کنم؟! میتونه دلیل بیشتر شدن ریزش ، قطع ماینوکسیدیل باشه؟!،، قسمتهایی ک ماینوکسیدیل و ب صورت موضعی مصرف کردم ، ریزشش بیشتره ، اگه دوباره شروع کنم بدتر نمیشه؟!؟

به شرطی که حالا حالاها قطع نکنی ،بله شروع کن

میتونم فقط ماینوکسیدیل مصرف کنم و قرصا رو قطع کنم؟!
سلام مجدد، دکتر آزمایش تستسترون و تکرار کردم ، و میزان ش : 0.12 شده ، میخواستم بدونم در این حالت باید باز هم قرص سیپروترون کامپاند و مصرف کنم ؟! با توجه ب اینکه ریزش موهام همچنان ادامه داره ،،،، عکس های آزمایشم و براتون میفرستم ،،، در آزمایش اول میزان تستسترون 3.82 ،،، و در آزمایش جدید 0.12 ,,,,