م.ا
عنوان :

غذای کمکی

متخصص بیماری های کودکان
سلام خدمت جناب دکتر عزیز.با توجه به اینکه ماهور وارد پنج ماه شده و طبق دستور خودتون غذای کمکی را شروع کردم چند تا سوال خدمتتون داشتم.
1-افشرده نعنا که طبق دستور خودتون روزانه درست میکردم نیاز هست ادامه بدم؟
2-قطره بایوگایا تا کی ادامه داده بشه؟(بایوگایا سخت پیدا میشه اگر نیاز هست ادامه بدم ممنون میشم بفرمایید چی جایگزینش کنم)
3-با توجه به اینکه ماهور شیر مادر میخوره ایا نیاز هست که تعداد قطره های ایزی کول بعد هر وعده شیر با افزایش ماه تولد بیشتر بشه؟
4-مکمل آ د تا کی ادامه داده بشه؟نیاز به اضافه شدن مکمل آهن هست؟اگر بله چه مارکی تهیه کنم.
اینم عرض کنم که مشکل ماهور عدم تحمل لاکتوز و اسپاسم معده و روده بود که یک ماه و نیمش بود اوردم خدمتتون معاینه شد.
الان مدتیه برگشت محتویات معده به مری براش بیشتر شده و خیلی اذیت میشه

سلام
مولتی ویتانیت و آهن روزانه 1 سی,سی ایروفیکس و,مولتی ویوا بدهید
بایوگایا یا روتفلور هفته ای سه بار 5 قطره
ایزی کول همراه شیر مادر 7 تا 8 قطره
درصورت نفخ و دل درد ادامه نعناع و نبات اشکالی ندارد

درصورت شروع علائم سو جذب یا بی قراری باید بررسی و درمان برای سو جذب و اسپاسم مری را مد نظر داشت