ز.ر
عنوان :

کمردرد

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام آقای دکتر
خسته نباشید
مادر من 43 سالشه ، تقریبا یک و نیم سال به کمردرد دچار شده ، دکتر MRI فرستاد گفتش که تنگی کانال نخاعی هستش گفت ده جلسه باید فیزیو تراپی بره اگه خوب نشد باشد عمل کنه ده جلسه رفت اما متاسفانه اثر خیلی خیلی کمی گذاشت که اونم بعد مدت خیلی کمی از بین رفت میخواستم بدونم شما چه دستوری دارین؟؟ ما اگه بخوایم مطب تون وقت بگیریم چون از جای دوری هستیم امکانش هست که وقت بدون حضوری بگیریم ؟؟؟

سلام در موقع مقتضی به متخصص طب فیزیکی شهرتان مراجعه کنید. می توانید ام ار ای ایشان را بفرستید شاید بتوانم بیشتر راهنمایی کنم

🙏
چشم میفرستم
نوبت دهی دارید بصورت انلاین؟؟