س.ر
عنوان :

رفلاکس نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
پسرم سه ماه و پنج روزه هستش، وزن 75 روزه گیش 5400 بود، رفلاکس داره از طریق همین اپلیکیشن باهاتون مشورت کردم اولتاپ 20، روزی 50 گرانول و یک هشتم باکلوفن شبی میدم، استفراغش خیلی کم شده چند روز یه بار دوبار، ولی به شدت اسید معده داره و ترش میکنه، آب دهنش خیلی میره، دماغ و چشماش رو مدام میماله، رژیمم فقط گوشت گوسفندی، مرغ، بوقلمون، تخم بلدرچین، خرما، برنج، نان بربری، و پیاز کاملا پخته شده با رب و زردچوبه (رب خانگیه بدون افزودنی ) هستش، فقط چند روز پیش غذایی خوردم که کمی فلفل و گوجه داشت، خیلیییی بی تابی کرد اسید معده اش خیلی زیاد شد و کنار لبش دونه های قرمز زد،
مشکل جدید اینه که از دیشب شیرم رو نمیتونه بخوره تا میخوره دو دقیقه بعد گریه میکنه و جیغ میزنه، ولی توی شیشه میریزم میخوره، پدرم و خانواده پدریم سابقه آلرژی اسم و زکام دارن، دختر پنج ساله ام هم در نوزادی اگزما داشت و آلرژی به گوشت گوساله، ماهی، بادام زمینی و گرد و خاک.
خواهش میکنم کمک کنید چی کار کنم شیرم رو نمیخوره و به شدت اسید معده داره.
البته شما موتلیوم هم گفته بودید بدم که من پیدا نکردم، یک ماهه داروهای شما رو میدم و تازه از دیشب دومپریدون 10 دوبار در شبانه روز یک هشتم میدم.
فقط به خاطر کرونا واقعا میترسم از خونه بیام بیرون،.

سلام
این علائم مربوط به حساسبت به شیر مادر است

یا باید شیردهی را قطع کنید و یا داروها را ادامه دهید و هر روز دوش بگیرید و در اطاق تاریک و بیصدا و خنک شیر بدهید تا به غذا بیفتد