ش.ذ
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر دختر من 4 ماه 16 روز هست از 2 ماهگی به تشخیص دکتر شون شربت رانیتیدن تجویز کردن و به علت اینکه دخترم طمعش دوست نداشتن به صورت مرتب ندادم الان چند روزی روزی دو سه مرتبه بالا میارن کم اشتها شدن آب دهان شون خیلی زیاده و مرتب حالت جویدن آدامس دارن و اینکه شیر خشک آپتامیل یک مصرف می کنن ممنون میشم راهنمایی کنید ، با تشکر
در ضمن نفخ خیلی زیاد داره قطره روتفلور مصرف می کرد روزی 5 قطره که از 4 ماهگی دیگه ادامه ندادم و قطره کیدز پلاس و قطره آهن لیپوزوفر مصرف میکنه
و اینکه کمرش خیلی قوس میده و حودش به سمت جلو میکشه موقع شیر خوردن یکم می خوره گریه میکنه نمی خوره بعد پستونک می خواد وزن تولدش 2.520 در حال حاظر 6.200 می باشد

سلام
رعایت شرایط,انتی ریفلاکس
شربت موتیلیوم روزی دوبار 1/5 سی سی
ساشه ازومپرازول 10 روزی یک بار نصف ساشه
شروع غذای کمکی
قطره ایزی کول روزی دو با 7 قطره

کمک کننده خواهد بود

🙏