ف.ن
عنوان :

جوش زیر پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر وقتتون بخیر، من 1-2 سال هست که جوش های ریز زیر پوستی دارم که انگار دونه دونه زیر پوستم پیداس و سطح پوستم رو نا صاف کرده و بیشتر تو ناحیه چونه ام و زیر گونه ام هستش و اصلا هم کم نمیشه وقتی فشارشون میدم یا مثل جوش سر سیاه یه چیز سفت بیرون میزنه یا یه چیزی شبیه چربی به طول نیم سانت هی میاد بیرون
بعدم که اینارو در میارم چه خودم چه چه وقتی برای پاکسازی میرم جوش قرمز متورم میشه یا چرکی و جاش هم لکه میشه
پیش 3تا دکتر هم رفتم ابریژن هم انجام دادم پاکسازی هم انجام دادم کلی چرک خشک کن و انتی بیوتیک مصرف کردم یه دوره راکوتان هم استفاده کردم اما این جوشای زیر پوستی با مقاومت هم چنان پا بر جا هستند
الان هم دو هفته اس یک روز در میون ++- دارم راکوتان مصرف میکنم
من واقعا دیگه خسته شدم و نمیدونم چی کار کنم
صورتم به شدت لک شده و هم این زیر پوستیا و هم این لک ها داره ازارم میده
اینم اضافه کنم من اصلا ارایش نمیکنم به پوستم رسیدگی میکنم ماسک اسکراب(کمتر) ، روشور ،ماست و خیار و صدر روی پوستم میزارم ولی هیچ تاثیری نداره
صبح ها بلا استثنا اب و خاک شیر میخورم ناشتا

فست فود اصلا میتونم بگم استفاده نمیکنم سرخ کردنی خیلییی کم

مو های صورتم رو هم لیزر میکنم، البته من تو این 2-3 هفته که در منزل بودم صورتم رو اصلاح نکردم گفتم شاید به اون خاطر باشه لیزر و تیغ که اونم مثل اینکه تاثیری نداشته

گرمی اصلا نمیخورم خیلی کم اسفاده میکنم ولی من مغز بادام درختی و مصرف پنیرم زیاد هست، و نان هفت غله استفاده میکنم،ماست هم زیاد میخورم

البته دارم سعی میکنم کلا لبنیات رو هم کنار بزارم چون خیلی خوندم که لبنیات هم ممکنه باعث این جوش های زیر پوستی بشه و همینطور شنیدم نان های سبوس دار به خاطر گلوتن ممکن باعث جوش بشه

ریزش موهام هم خیلی زیاده موهام موخوره گرفته و خورد میشه ولی موی زائد صورت و بدنم به شدت رشد زیادی داره

من واقعا از نظر روحی به هم ریخته ام خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید خسته شدم واقعا

سلام روز خوش
دخترم اعصابت چطوره
و آیا جوش ها قبل از پریود زیاد میشوند؟

اعصابم به خاطر پوستم به هم ریخته اس وگرنه الان مشکلی ندارم شاید یکم استرس دارم نمیدونم، قبل از پریود جوش قرمز میزنم ولی این زیر پوستی ها اصلا کم نمیشن و هیچی روشون تاثیری نداره الان با این که یه ورق از راکوتانم تموم شده هیچ تاثیری ندیدم اولین باری که راکوتان خوردم حداقل دیگه جوش قرمز نمیزدم الان دیگه انگار رو همین قرمز ها هم تاثیری نداره واقعا اذیتم میکنه و چون لک میشه جاش و نمیره خیلی عصبیم میکنه در حدی که واقعا میخوام بشینم و گریه کنم نمیدونم دیگه چه کاری انجام بدم

دخترم راکوتان رو یک روز در میان ادامه بده ژل راکوتان هم بگیر و در هفته دو شب فقط بزن بقیه شب ها کرم آکنومگا 200 اکسفولیاک بزن
کمی هم بیخیال باش تموم میشه میره
فقط وقتی راکوتان میخوری میدونی که باید ماهی دو ماهی یک آزمایش خون بدی

راکوتانم 20 هست دکتر مشکلی نداره؟ و اینکه از گلوتن و لبنیات نمیتونه
باشه این جوش هام؟
الان هم که نمیشه ازمایش داد

نه دخترم زیاد به غذا ربطی نداره به خودت سختی نده اون قدر
راکوتان 20

🙏
دکتر ببخشید کرم اکنومگا از برند نوروا؟ و اینکه من مرطوب کننده مناسب پوست هم ندارم میشه اگه میتونید چیزی معرفی کنید ژل شستشوی کامان و ابرسان کامان رو مصرف میکنم در حال حاضر

فوم شستشوی evisebonorm eviderm و مرطوب کننده prime

راکوتان 3 بسته دارم دیگه اضافه اش نکنم؟

نه فعلا
بعد دوماه باید تصمیم بگیریم

مرسی دکتر