ا.ع
عنوان :

بیقراری درخواب

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر دخترمن پنج ماهو چهار روزشه و غذای کمکی به همراه شیر نان اچ آ میخوره.
ازابتدا یکم درخواب شب بیقراری داشت البته نه به صورت گریه فقط غلت میزد و نااروم بود
ریفلاکس پنهان داره که تو سونو تایید شده.
جناب دکتر دخترم از ابتدا تا الان هیچ واکنش الرژیکی بدنش نداشته نه بثورات پوستی نه خارش نه اگزماو خشکی نه مدفوع بلغمی و خونی.. فقط این بیقراری درخواب رو داره و الان شدیدترشده جوری که سه ساعت اول شب ک عمیقه خوابش راحت میخوابه و بعد شروع میکنه به غلت زدن و ناله...درطول روز هم کاملا ارومه اصلا بیقراری نداره... یه پزشک تشخیص الرژی داد اما واقعا دخترمن علایمی بروز نمیده که بفهمم به چی الرژی داره به انضمام اینکه ازابتدا داشت بیقراری درطول شب رو اما الان بیشترشده
این بخاطرچیه؟؟ الرژی داره یا ریفلاکسشه که اذیتش میکنه؟؟
شیرخشک ایزومیل یبوست شدیدو پپتی جونیور حالت اسهالو سیمیلاک کامفورت نفخ میاورد براش ممنون میشم راهنماییم کنیدچه شیربدم بهتره؟

سلام
تست کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و قندهای احیا کننده انجام دهید تا شیر مناسب را برای کودک پیدا کنید
دمای اطاق زیر 24 درجه
وسایل خواب بدون پر و پشم و کرک و کاموا
قطره ایزی کول شب ها 8 قطره
صدای موسیقی یا سشوار
شربت زادیتن 1/5 سی سی قبل خواب

توصیه میشود