م.آ
عنوان :

انگشت شصت پا

متخصص ارتوپدی
من حدود یک ماه پیش شی افتاد روی انگشت شصتم و بند اول انگشتم شکست و ناخنم کنده شد و گوشت زیرش له شد الان بعد از یک ماه هنوزم انگشتم متورمه و روش اون لایه سیاه خون گرفته
خواستم بدونم بر ای بهبودش اون لایه سیاه باید پاک شه چون خشک شده و سخت چسبیده
میگن روند خوب شدنش به تعویق می افته
چطور از بینش ببرم
میتونم با آب بشورم عفونت نمیگنه الانم راه میرم طوری که فشار به انگشت شصتم نیاد
یه ضربم خورد که الان درد جزیی دارم
قبلا هم بهم سفالکسین دادند با مکمل ویتامین سی و دی کلسیم
لطفا راهنمایی بفرمایید با اون خون خشک شده چع کنم که روی پام کامل گرفته و اینکه چه کار کنم زودتر گوشت بیاره و در مورد جوش خوردن استخوانم هم اگه میشه توضیح بدید که جوش میخوره و باید حرکت داشته باشه یا نه

سلام و روزبخیر
آسیب شدیدی دیدید
آیا به متخصص هم مراجعه داشتید؟

بله
متخصص رفتم
سلام
آسیب شدید خیر فقط بند اول انگشتم شکسته بود که عکسشم گذاشتم

پمادی هست که مخصوص از بین بردن جای زخم و همین دلمه هاست به اسم فیبرینولیزین
اما ممکنه شما نیاز به کار ترمیمی هم داشته باشین

الان خواستم بدونم این خون مشکی روش باید پاک شه میتونم
حموم برم و آب بزمم
یعنی چی کار ترمیمی
الانم کمی درد داره اماقبلا نداشت
میشه بهش آب زد

یعنی ممکنه عمل جراحی لازم باشه
اون پماد که گفتم بتدریج خودش اون قسمت سیاهو آب میکنه

باید خیلی مراقب باشید که عفونت اتفاق نیفته ،که کم کم پر بشه اونجا،ولی احتمال بدشکلی توی سر انگشت و ناخونتون هست

به نظرتون مشکل بدی هست
باید چه کار کنم
چکار کنم که عفونت اتفاق نیفته
دارم آفکسیم میخورم
یعنی اصلا بهش آب نزنم