ن.ک
عنوان :

رفع لک جای جوش

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام دکتر جان، من 22 سالمه و چند ساله که فقط پیشونیم جوش میزنه با اینکه پوستم خشک و حساسه ولی تی زونم چربه. دکتر غدد رفتم و الان دارم اسپیرونولاکتون مصرف می کنم.خیلی کمتر شده ولی هنوز هر از گاهی جوش می زنم.یه دوره دکتر پوست رفتم و برای از بین بردن جای جوش کترل رو تجویز کرد که کاملا جای جوشم رو از بین برد ولی الان موجود نیست. می خواستم اگه ممکنه یه محصول مشابه کترل(حتی اگه پوسته ریزی هم داشته باشه مشکلی نیست چون تو خونه ایم دیگه :) ) معرفی کنین.

سلام عزیزم. روز بخیر.
وقتی پزشک براتون اسپیرونولاکتون تجویز میکنن یعنی علت جوش هاتون رو هورمونی تشخیص دادن. پس باید دوره مصرف داروها رو ادامه بدید.
کترل هم ئکه میفرمایید در واقع ترتینویین هست. که مشابهش میشه راکوتان موضعی. اگرم خارجیش نبود مشابه ایرانیش یعنی ایزوترتینویین هست. فقط باید حواستون باشه ضد افتاب استفاده کنید و اول تست کنید که به محصول حساسیت نداشته باشید

سلام دکترجان، من الان که رفتم چک کردم دیدم کترل و اسپیرونولاکتون رو تا به حال همزمان استفاده نکردم. مشکلی پیش نمیاد همزمانی اسپیرو با یه داروی راکوتا ن دار موضعی؟ همزمانی اسپیرو با لایه بردار بر پایه ی نیاسمید اسید یا AHA و BHA چی؟

سلام عزیزم. من تداخلات رو چک کردم. نه مشکلی نیست همزمان اسپیرونولاکتون خوراکی با ترتینوئین موضعی.
اگر پوستتون به کترل جواب داده و حساسیتی نشون نداده مشکلی نیست.
کلاً اسپیرونولاکتون چون پوست رو حساس نمیکنه شما میتونید از لایه بردارها کمک بگیرید. ولی مثلاً همزمانی روآکوتان خوراکی با روآکوتان موضعی توصیه نمیشه. چون روآکوتان خوراکی پوست رو خساس میکنه و همزمانی مصرف ریسک حساسیت پوستی رو افزایش میده

ممنونم
فقط از بین لایه بردارهای موجود در داروخانه ها که بشه بدون نسخه تهیه کرد کدوم رو پیشنهاد می دین؟ کترل موجود نیست

لایه بردار دارویی یا لایه بردار غیر دارویی؟

🙏
غیر دارویی باشه
موضعی
جوش اکتیو ندارم و صرفا لک قهوه ای مونده از جوشای قبلیه
یه محصول موجود در داروخانه ها میخواستم به جز پنژل و کترل
🙏