س.ف
عنوان :

رژیم لاغری

دکترای تغذیه و رژیم درمانی
سلام من 28 سالمه حدودا 68 کیلو وزن و 167 سانت قد دارم دفع پروتیین از کلیه بخاطر پروگلمسی بارداری دارم و داروهای تگرتور ریسپریدون دپاکین و بی پریدین مصرف میکنم واقعا به اعصابم فشار میاد اگر گرسنگی بیش از ی ساعتو بخام تحمل کنم من قبل از بارداریم خیلی خوش هیکل بودم اما الان اصلا از اندامم راضی نیستم ممکنه بهم رژیم لاغری بدین و مدت زمانی ک ب تناسب اندام میرسم و بفرمایین؟
در حال حاضر دو سال و نیم از زایمانم میگذره
تا ده روز دیگه ان شالله تردمیل تهیه میکنم ولی بفرمایین چ مدت در روز بهتره ازش استفاده کنم سپاس
داروی دفع پروتیین استفاده نمیکنم ولی دکتر تاکیید کرد ک رژیم کم پروتیین داشته باشم

سلام عزیزم. وقت بخیر. بله. حتما باید رژیم بگیرید، چون خدای نکرده دفع پروتیین کلیه میتونه پیشرفت کنه. جواب ازمایشاتتون لازمه. عکسشو بفرستید. ورزش سنگین نکنید. نمک و غذاهای حاوی نمک اصلا استفاده نکنید

سلام مجدد به روی چشم سعی میکنم جواب ازمایشارو پیدا کنم خانم دکتر برنامه غذایی ک برای لاغری هست رو جدولی میدین مثل اینکه شنبه صبحانه ... ب ترتیب وعده های غذایی مشخص باشه ؟
ممکنه پرهیز از نمک و کاهش پروتیین مصرفی تاثیری روی دفع پروتئین داشته باشه؟ و من خوب شم؟

سلام عزیزم. بله. جدول میدم باامکان جابجایی و جایگزینی و تغییر مطابق میل شما. حتما تاثیر داره. اگر رعایت کنید قابل کنترله. اینکه کاملا حذف بشه، الان با این اطلاعات نمیشه بگم. شما با بارداری براتون شروع شده و دوسال و نیمه هست و ایا بیشترم شده، جواب ازمایش لازمه عزیزم.
برای دریافت رژیم واتس اپ *****090161 میتونید پیام بدید

دفع پروتئینم در مقایسه با زمان زایمان کمتر شده ولی آزمایش اون زمان رو ندارم
نفرولوژیست هم دارو نداد گفت رژیم پروتئین بگیرم

بله.خداروشکر خیلی زیاد نیست. اما دفع پروتیین هست و باید کنترل بشه، حتما. کلیه خیلی حساسه و با بی احتیاطی سریع پیشرفت میکنه و خدای نکرده با کمی عدم رعایت احتیاط ها ناگهان تو ازمایش بعدی میتونه افزایش پیدا میکنه.

خانم دکتر جان دکتر روزی چند دقیقه تردمیل برم؟
چشم فقط نمک و حذف کنم؟

عزیزم حتما
1- میزان پروتیین دریافتیتون چه از منابع گیاهی و چه از منابع حیوانی باید تو همه غذاها باتوجه به میلی گرم دفعی و توده بدنیتون حساب شده باشه،
2- کلیه مواد غذایی نمک دار و جوش شیرین دار و مواد غذاهایی غیرمغذی که بارکلیه رو زیادمیکنه حذف کنید.
3- اگر تردمیل تهیه نکردید، جایگزینهای دیگه بهتر هست

چ جایگیزینی خانم دکتر؟
نان های سنگک و بربری یا کیکهای آماده جوش شیرین دارن یا وزارت بهداشت ممنوع کرده؟

سبک. مثه پیاده روی . نه شدید . بله نانی که نمک و جوش شیرین نداشته باشه

یعنی بجای تردمیل برم پیاده روی؟
آخه من بچه کوچک دارم و مشغله دارم نمی تونم برم بیرون
🙏
توی واتزآپ برای جدول رژیم پیام می دم. فقط اینم بگم که روانپزشک گفته گرسنگی برای اعصابم بده و اجازه روزه هم ندادن.